DACIA Duster: Schimbarea IMPORTANTA la care NICI nu VISAI

DACIA Duster va avea in generatia a treia o schimbare foarte importanta la care nici nu visau clientii acestui model de masina, iata ce va fi lansat.

DACIA Duster asistenta

DACIA Duster in cea de-a treia generatie va avea o schimbare extrem de importanta la care foarte muilti dintre romani nici macar nu visau la o masina atat de ieftina, insa se mai intampla si lucruri foarte bune, iar unul dintre ele vine de la producatorul de la Mioveni. Mai exact, va spuneam ieri ca pentru Logan 3, cei de la DACIA au implementat un nou sistem de siguranta bazat pe o camera radar, acesta fiind gandit pentru a preveni producerea de accidente rutiere, el urmand ajunge si in DACIA Duster.

DACIA Duster va beneficia in urmatoarea generatie mai mult ca sigur de fix acelasi sistem precum Logan 3, el fiind preluat de la masinile Renault, acolo unde se pare ca a si fost foarte bine primit de catre clientii producatorului francez. Vorbim despre o camera radar care va fi montata in bara DACIA Duster, la fel ca la Logan 3, iar impreuna cu alti senzori ea va fi capabila sa detecteze daca masina urmeaza sa fie implicata intr-un accident rutier, fie cu un alt automobil, fie cu o persoana.

DACIA Duster: Schimbarea IMPORTANTA la care NICI nu VISAI

DACIA Duster ar putea avea chiar o versiune mai avansata a sistemului de asistare la franarea de urgenta, as acum e numit in Logan 3, iar asta pentru ca pana in momentul lansarii noului model de SUV va mai trece destul timp, astfel ca el ar putea fi imbunatatit. Chiar daca nu se va intampla asta, vom vedea mai mult ca sigur implementat cel putin sistemul de siguranta care exista in Logan 3, iar cei care vor cumpara DACIA Duster in viitor vor beneficia de protectie sporita.

DACIA Duster ar trebui sa poata preveni accidentele rutiere la viteze de pana la 170 km/h cu automobile in miscare, sau la viteze de pana la 80 km/h cu autovehicule stationare, sau persoane, deci e util atat in orase, cat si in afara lor. Aceasta dotare va fi oferita standard pe DACIA Duster, asa cum e oferita si pe Logan 3, si asta e excelent, pentru ca nivelul de siguranta al acestor masini este substantial crescut de catre DACIA.

DACIA Duster in versiunea de generatie noua ar urma sa fie lansat undeva prin 2024, sau 2025, conform celor mai recente informatii venite de la un director al companiei, planul fiind de a lungi distanta intre lansarile noilor modele de SUV-uri.