Precomanda iPhone 12/Pro la eMAG, Orange, Vodafone, Flanco

Precomanda iPhone 12 eMAG, Orange, Vodafone, Flanco

Precomenzile pentru iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max vor fi deschise la eMAG, Orange, Vodafone, Flanco, si daca nu stiati ora la care urmeaza sa inceapa totul, ei bine acum aflati ca telefoanele vor fi listate la vanzare incepand cu ora 00:00, la cel putin unele dintre magazine.

eMAG va avea in aceasta pagina seria iPhone 12, in timp ce la Orange le veti putea cumpara de aici, iar Flanco va lista toate dispozitivele in aceasta pagina, cei de la Vodafone urmand a avea deasemenea o pagina speciala din care toate modelele de telefoane vor putea fi cumparate.

Precomenzile seriei iPhone 12 se deschid in Romania cu doar o saptamana inainte de Black Friday 2020, eveniment care va eclipsa fara discutie lansarea telefoanelor, dar asta e o cu totul alta poveste, pentru ca de la ora 00:00 veti putea face precomenzile pentru noile modele.

Anul trecut cei de la eMAG, Orange si Vodafone au deschis precomenzile pentru iPhone seria iPhone 11 chiar de la ora 00:00, in timp ce restul partenerilor Apple nu s-au prea grabit, si au asteptat pana dimineata pentru a le permite fanilor sa comande noile modele de telefoane.

Precomanda pentru iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max facuta acum ar trebui sa fie livrata incepand cu data de 13 noiembrie, dar totul depinde model, culoare, si spatiul de stocare, in baza alegerilor voastre asteptarea putand dura si cateva saptamani bune.