Raiffeisen Bank: Anuntul de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank are un anunt foarte important pentru milioanele de romani din toata tara, iata ce mesaj transmite banca pentru toata lumea acum.

Raiffeisen Bank simplu

Raiffeisen Bank are un anunt de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, banca venind cu o surpriza extrem de interesanta pentru toti cei care sunt clienti, sau vor sa-i devina clienti in tara noastra. Cei de la Raiffeisen Bank intra in “hora” promotiilor pentru Black Friday 2020, si ii anunta pe toti romanii in legatura cu o oferta extrem de interesanta care este disponibila in momentul de fata pentru oricine e dornic sa profite de ea.

Raiffeisen Bank le promite romanilor ca le ofera posibilitatea de a isi face un cont bancar pentru care sa aiba zero costuri de administrare, adica nu platesc absolut nimic pentru a se bucura de serviciile bancii. Mai mult decat atat, Raiffeisen Bank le da romanilor inclusiv 5% din cheltuieli inapoi cand fac plati cu cardul sau cu telefonul, pana la valoarea maxima de 50 de LEI, probabil pe luna, indiferent de locatia in care fac platile.

Raiffeisen Bank: Anuntul de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank nu le cere clientilor sa incaseze in mod obligatoriu vreun venit prin intermediul acestui card pentru a beneficia de oferta, ci pur si simplu ofera totul in mod gratuit pentru romanii din toata tara. ZERO Simplu se numeste noul cont pe care cei de la Raiffeisen Bank il ofera pentru romanii dornici sa se bucure de o oferta extrem de buna in momentul de fata, iar in baza informatiilor vorbim despre ceva extrem de interesant.

Raiffeisen Bank vorbeste in cadrul website-ului sau despre promotia speciala care este disponibila pentru cei care decid sa isi deschida un cont special de acest gen, si cu siguranta vor fi foarte multi care vor dori sa profite. Suma pe care Raiffeisen Bank o ofera ca si cashback pentru clientii care au acest tip de card este mica, insa vorbim totusi despre bani oferiti gratuit catre clienti, asa ca nu e o idee rea sa profitati de ocazie, si sa activati promotia.

Raiffeisen Bank are aceasta promotie speciala disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp in momentul de fata, iar mai multe detalii despre activarea ei gasiti in cadrul website-ului bancii romanesti.