Fortnite: Vestea GROZAVA ce Primesti GRATUIT de Acum in Joc

Fortnite disney

Fortnite are din nou o foarte mare surpriza pentru utilizatorii din intreaga lume dezvaluita inainte de vreme, si asta vine ca o veste foarte buna pentru ca vorbim despre ceva ce e benefic pentru toata lumea, chiar daca a fost dezvaluit cu mult timp in avans.

Fortnite urmeaza sa aiba lansate o serie de noutati foarte interesante multumita unui parteneriat dintre cei de la Epic Games si Disney, iar aceasta nu e chiar prima dintre ele, dar va aduce schimbari pe care foarte multi dintre utilizatorii platformei le vor aprecia cu siguranta.

Fortnite urmeaza sa aiba integrata o colaborare care le va oferi jucatorilor posibilitatea de a primi acces gratuit timp de 2 luni de zile la platforma de streaming Disney Plus, promotia fiind valabila in cadrul jocului pana pe data de 31 decembrie, deci pentru o perioada lunga de timp.

Fortnite le va oferi jucatorilor acest beneficiu daca ei cumpara V-Bucks, sau daca fac diverse alte cumparaturi din magazinul online al jocului folosind bani adevarati, deci pentru ce cheltuie acolo primesc si sansa de a avea acces gratuit la Disney Plus timp de 2 luni de zile.

Fortnite, daca nu ma insel, are pentru prima oara oferit acces gratuit la o platforma de streaming video la cerere pentru jucatorii care fac efectiv ceva in joc, iar ideea in sine nu e tocmai una dintre cele mai proaste pe care Epic Games le-a avut pana in momentul de fata pentru clientii sai.