Huawei P50 Pro: Foarte SERIOASA PROBLEMA pentru Telefoane

Huawei P50 Pro o problema foarte serioasa inainte de lansare, iata ce se intampla cu noile modele de telefoane pe care Huawei vrea sa le lanseze.

Huawei P50 Pro alegeri

Huawei P50 Pro este urmatorul model foarte important de telefon pe care compania Huawei se pregateste sa-l lanseze pentru clientii sai din intreaga lume, iar asta vine si cu o foarte serioasa problema pentru ea. Mai exact, stiti deja ca Huawei are interdictie de a mai cumpara procesoare de la TSMC pentru ca ele sunt facute folosind tehnologii americane, iar asta reprezinta o problema foarte mare pentru lansarea Huawei P50 Pro, si nu numai.

Huawei P50 Pro va fi lansat in primavara anului viitor, iar daca Donald Trump va ramane presedintele SUA, atunci sansele ca sanctiunile impuse impotriva companiei Chinezesti sa fie ridicate raman foarte mici, ele ramanand oricum pana in 2021. Huawei are acum probleme foarte mari pentru a acoperi cererea Huawei Mate 40 pentru ca noul chip Kirin 9000 nu este disponibil in cantitati suficiente, el urmand a fi folosit inclusiv in Huawei P50 Pro din primavara.

Huawei P50 Pro: Foarte SERIOASA PROBLEMA pentru Telefoane

Huawei P50 Pro va fi lansat fie in stocuri foarte mici, fie nu va fi lansat deloc pana in momentul in care compania Huawei va reusi sa gaseasca un chip suficient de bun pentru a-l putea implementa in telefoanele sale de ultima generatie. Cu Donald Trump la Casa Alba acest lucru pare cam imposibil, insa Joe Biden poate schimba situatia cu unguvern nou, dar asta abia din februarie, cu putin timp inaintea perioadei in care Huawei P50 Pro ar trebui sa fie lansat.

Huawei P50 Pro va avea lansarea afectata de sanctiunile din SUA indiferent cum privim situatia, iar asta pentru ca in ciuda unei posibile schimbari de directie privind sanctiunile din SUA, e imposibil ca timpul sa fie suficient pentru cresterea productiei de procesoare inainte de lansare. E foarte posibil ca Huawei P50 Pro sa aiba lansarea manata pentru o anumita perioada de timp din cauza sanctiunilor impuse de catre Donald Trump, insa zilele urmatoare ne vor spune foarte multe.

Huawei P50 Pro va fi cu siguranta un telefon extrem de interesant, foarte dorit de catre multa lume, insa cat de bune vor fi stocurile pentru el va fi determinat de felul in care se vor sfarsi alegerile prezidentiale din SUA.