BCR Romania: Anuntul FABULOS, ce Le Ofera GRATUIT Clientilor

BCR Romania are un anunt fabulos pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce a decis ca va oferi gratuit pentru toata lumea incepand de astazi.

BCR Romania puzzle

BCR Romania are o noua surpriza extraordinar de buna pentru toti clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa ofere ceva ce foarte putini isi imaginau ca vor primi, dar iata ca se intampla si acest lucru. BCR Romania a intrat intr-un parteneriat cu eMAG, VISA si Vodafone, iar clientii sai din toata Romania au sansa de a castiga premii extrem de interesante in aceasta perioada, chiar inainte de Black Friday 2020 in Romania.

BCR Romania spune ca are 1000 de premii pentru clientii din tara, acestea constand in vouchere eMAG in valoare de 300 de LEI fiecare, astfel ca puteti castiga niste bani pentru cumparaturile de Black Friday 2020. BCR Romania a organizat impreuna cu partenerii sai un puzzle special pe care clientii din Romania trebuie sa il rezolve, iar primii 1000 care fac asta vor castiga un voucher eMAG in valoare de 300 de LEI, care probabil va putea fi folosit si pentru Black Friday 2020.

BCR Romania: Anuntul FABULOS, ce Le Ofera GRATUIT Clientilor

BCR Romania nu se limiteaza totusi doar la atat, iar asta pentru ca dintre acei 1000 de castigatori ai voucherelor in valoare de 300 de LEI, 10 vor fi alesi pentru a castiga si un telefon Samsung GALAXY S20. Pentru participare, BCR Romania le cere clientilor sa faca plati in valoare de minim 30 de LEI folosind un card VISA, si mai apoi sa intre in aplicatia George, unde gasesc o roata a norocului pe care trebuie sa o foloseasca dupa fiecare plata.

BCR Romania spune ca la acea roata a norocului vor fi oferite niste piede de puzzle, primii 1000 care le aduna vor castiga garantat un voucher in valoare de 300 de LEI, si sansa de a castiga un Samsung GALAXY S20. Ideea celor de la BCR Romania este foarte interesanta, si avand in vedere suma mica de plata pentru participare, mai muilt ca sigur vor fi foarte muilti romani dornici sa participe pentru a castiga bani chiar inainte de Black Friday 2020.

BCR Romania desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati sa partificpati, ar trebui sa va grabiti si sa faceti asta cat mai aveti timp.