DACIA Duster 3: Vestile GROZAVE pe care le DOREAU Romanii

DACIA Duster 3 are parte de primele vesti grozave pe care le doreau romanii de foarte multa vreme, iata ce nu credeai ca vei avea intr-o masina romaneasca.

DACIA Duster 3 masute

DACIA Duster 3 va fi o versiune cu mult revizuita a celui mai popular SUV existent pe piata in momentul de fata, iar asta pentru ca DACIA vrea sa le ofere clientilor din Romania, si restul Europei, doar cea mai buna experienta pentru condus. Asta inseamna ca vom vedea in masini multe dintre noutatile tehnologice care se regasesc in actualele modele Logan 3, iar asta pentru ca DACIA Duster 3 va fi o versiune imbunatatita, ceea ce vine si cu foarte multe beneficii.

DACIA Duster 3 urmeaza sa beneficieze de schimbari majore pentru design-ul exterior, sau cel interior, insa asta nu e tot pentru ca vor exista si cateva surprize pe care multi nu le asteptau pentru masinile companiei. Despre una dintre el v-am vorbit ieri, cand v-am spus ca Logan 3 are pe spatarul scaunelor din fata montate masute rabatabile, iar in cazul DACIA Duster 3 ar trebui sa vedem fix acelasi lucru oferit de catre producator pentru clientii sai.

DACIA Duster 3: Vestile GROZAVE pe care le DOREAU Romanii

DACIA Duster 3 ar trebui sa vina deasemenea cu un sistem automat pentru deschiderea portbagajului cu piciorul, ceva ce exista in multe masini de ani de zile, inclusiv in cele ale Renault, si tehnologia va face tranzitia inclusiv aici. V-am spus deja de ceva vreme ca DACIA Duster 3 va avea inclusiv o frana de mana electrica, astfel ca nu va mai exista maneta care ne permite sa facem acest lucru acum, si asta e o veste foarte buna pentru toata lumea.

DACIA Duster 3 va avea deasemenea si o noua servodirectie asistata integrata de catre cei de la DACIA, ea fiind deasemenea implementata in modelul Logan 3, iar compania il prezinta ca un upgrade fata de sistemul actual. Din pacate nu avem parte de o servodirectie electrica in Logan 3, ci de una hidraulica, dar poate ca in DACIA Duster 3 se va face un un upgrade din acest punct de vedere, si vom beneficia de o experienta de condus mai buna.

DACIA Duster 3 este asteptata pe piata undeva prin 2024, 2025, cei de la DACIA prelungind durata de viata a actualelor modele, ceva ce nimeni nu se astepta sa auda, dar acestea sunt planurile companiei acum.