Kaufland: ATENTIONARE de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

Kaufland are o atentionare de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce ar trebui sa faci in acest moment.

Kaufland inchidere

Kaufland a emis o atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si daca obisnuiesti sa mergi in magazinele sale pentru a-ti face cumparaturile, atunci trebuie sa stii despre ceea ce transmite acum compania. In baza modificarilor legislative impuse de catre Guvernul Romaniei, cei de la Kaufland isi anunta clientii din toata tara in legatura cu faptul ca magazinele au un program redus fata de cel normal, pentru a respecta reglementarile legale.

Kaufland impune acest reguli noi dupa ce a fost si certificata ca avand o retea de magazine care respecta regulile de protectie impotriva infectarii cu noul Coronavirus, ceva foarte important in randul romanilor care isi fac cumparaturile acolo. Kaufland stie foarte bine ca romanii vor sa isi faca cumparaturile fara sa aiba grija faptului ca s-ar putea infecta, si incearca sa le ofere cele mai bune conditii, inclusiv cand vine vorba despre protejarea in interiorul magazinelor.

Kaufland: ATENTIONARE de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

Kaufland isi tinea in mod normal magazinele deschise pana la ora 22:00 in cam toata Romania, insa noile masuri de protectie impotriva Coronavirus forteaza magazinul online sa isi modifice programul usor. Vorbim despre o reducere cu o ora a programului de lucru pe care cei de la Kaufland il au pentru clientii din Romania, adica o modificare minora, insa care conteaza foarte mult pentru ca autoritatile vor sa reduca subtantial raspandirea in tara.

Kaufland nu e singurul lant de hypermarket-uri care a reusit sa obtina o certificare pentru protejarea clientilor care vin sa-si faca acolo cumparaturile, insa este unul dintre foarte putinele care se poate lauda cu asa ceva. Acest lucru n-ar trebui sa mire pe nimeni pentru ca nu toate magazinele online au pus accent mare pe protejarea clientilor cand vine vorba despre o posibila infectare cu noul Coroanvirus, deci orice fel de masuri luate, trebuie laudate.

Kaufland a anuntat destul de tarziu aceasta schimbare in ceea ce priveste programul magazinelor, iar asta pentru ca in cazul altor lanturi de supermarket-uri, sau hypermarket-uri, modificarile au fost facute mult mai devreme.