PS5: PROBLEMA Extrem de SERIOASA Anuntata Inaintea Lansarii

PS5 blocaje

PS5 este cel mai asteptat model de consola in momentul de fata in intreaga lume, ea fiind cautata de catre gameri din toate colturile Pamantului pentru ca vine cu foarte multe noutati interesante pe care ei le doresc, insa din pacate astazi vine si o veste proasta in legatura cu ea.

PS5 si XBOX Series X au o problema serioasa cand vine vorba despre jocurile care pot fi rulate pe ele, mai exact se pare ca acestea se blocheaza uneori intr-un asemenea mod incat inchid si consolele atunci cand se inchid ele, situatia fiind una care poate enerva foarte multa lume.

PS5 are o problema mai serioasa decat XBOX Series X, iar asta pentru ca in momentul in care consola se inchide din cauza problemelor cu un joc, ea afiseaza si un mesaj de eroare care le spune oamenilor ca intregul sistem de operare trebuie reparat deoarece s-a stricat, iar asta sperie multe persoane.

PS5 trece de fiecare data printr-un proces de reconfigurare a spatiului de stocare, astfel ca vorbim despre o situatie care mai mult ca sigur nu e pe placul nimanui, insa in momentul de fata nimeni nu stie 100% sigur de la ce provin aceste inchideri subite, si care ar putea fi solutia pentru rezolvarea lor.

PS5 va avea sigur rezolvate toate aceste probleme, insa e improbabil ca asta sa se intample inainte de lansarea consolei, pentru ca e posibil ca unele dintre ele sa aiba legatura cu jocurile, nu cu aceasta consola, deci e posibil ca producatorii sa nu pregateasca patch-uri suficient de rapid.