GTA 5: OFICIAL, Noua Harta Prezentata de Rockstar (VIDEO)

GTA 5 expansiune

GTA 5 are dupa mult, foarte multi ani, facuta o schimbare pe care foarte multa lume o astepta de ceva vreme, si care vine intr-un final pentru a imbunatati experienta generala de joc, iar asta pentru ca harta principala a titlului va fi extinsa de catre cei de la Rockstar Games.

GTA 5 are mai jos prezentat un trailer pe care Rockstar Games l-a publicat pentru jucatorii din intreaga lume, si puteti vedea foarte usor ca e vorba despre surprize foarte interesante care sunt disponibile pentru toata lumea, si care mai mult ca sigur vor fi apreciate.

GTA 5 are prezentata aceasta actualizare ca fiind cea mai mare pe care a implementat-o compania americana pentru toata lumea, si daca ar fi asa, atunci vorbim fara discutie despre o decizie foarte interesanta care ar putea creste si vanzarile seriei de jocuri in urmatoarele luni.

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, si asta multumita faptului ca are o versiune online care ofera foarte multe motive de a fi mai mereu conectati la ceea ce se intampla, astfel ca nu prea exista motive serioase sa ignorati jocul foarte popular.

GTA 5 este disponibil pentru achizitie de la o varietate de magazine online, asa ca daca sunteti cu adevarat intersati de el, veti gasi de unde sa il cumparati pentru a va bucura de experienta pe care v-o ofera acest titlu grozav al companiei Rockstar Games in acest moment.