WhatsApp: TRUCUL SECRET de care Aveai de Mult Timp Nevoie

WhatsApp are un truc secret sub forma unei apalicatii noi de care aveai nevoie de mai mult timp, iata cu ce surpriza grozava vine aceasta pentru toata lumea.

whatsapp cautatori

WhatsApp are foarte multe functii interesante, unele utile, altele nu prea, pentru utilizatorii din intreaga lume, insa una noua vine ca o surpriza foarte interesanta pentru cei care sunt dornici sa foloseasca in continuare aplicatia. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza in secret in momentul de fata la noua functie speciala pentru utilizatori care ofera posibilitatea de a cauta stickere dorite in cadrul aplicatiei inainte de a le trimite catre orice alte persoane.

WhatsApp are implementata aceasta noua functie, atat in versiunea beta a aplicatiei pentru Android, cat si a celei pentru iPhone, astfel ca numai cei care testeaza noile functii pentru compania americana se pot bucura de ea. Chiar daca cei de la WhatsApp limiteaza intr-un asemenea mod accesul la aceasta functionalitate noua, in momentul in care va fi lansata in mod oficial, ea va fi extrem de utila pentru foarte multa lume deoarece va simplifica foarte mult cautarile pentru stickere.

WhatsApp: TRUCUL SECRET de care Aveai de Mult Timp Nevoie

whatsapp cautatori sticker

WhatsApp ofera aceasta functionalitate noua ca o surpriza grozava pentru toata lumea, iar asta in conditiile in care exista sute de milioane de oameni care folosesc stickere in viata de zi cu zi, atunci cand comunica cu alte persoane. Asta inseamna ca e de asteptat ca WhatsApp sa si ofere functii speciale pentru cautarea, sau trimiterea lor, iat ceea ce vedem acum este doar o miscare normala din partea companiei care detine cea mai mare aplicatie de mesagerie.

WhatsApp implementeaza in mod constant stickere noi pentru toata lumea, si asta e una dintre cele mai bune vesti care putea sa vina pentru utilizatorii din toata lumea, pentru ca ne putem astepta in mod regulat la noutati de interes. WhatsApp stie foarte bine cam ce vor utilizatorii sa vada in cadrul aplicatiilor sale, si incearca sa ofere in mod constant cat mai multe noutati, dar nu intotdeauna reuseste sa intampine nevoile noastre chiar asa cum ar trebui.

WhatsApp va lansa aceasta noua functionalitate abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita, indiferent cat anume va dura acest lucru, asa ca va trebui sa avem rabdare pana cand ea va fi gata.