Telefoanele Huawei: Decizia FARA PRECEDENT Anuntata Oficial

Telefanele Huawei sunt in centrul unei decizii fara precedent care a fost anuntata in mod oficial, iata ce trebuie sa stii chiara acum despre tot.

Telefoanele Huawei divizare

Telefoanele Huawei au astazi anuntata o incredibil de buna decizie fara precedent care a fost luata de catre compania chinezeasca, ea avand impact pentru sute de milioane de oameni din toata lumea. V-am spus acum cateva saptamani ca telefoanele Huawei vor trece printr-o schimbare destul de importanta pentru ca divizia Honor a companiei chinezesti va fi vanduta, insa atunci nu se stia foarte clar cine urmeaza sa o cumpere.

Telefoanele Huawei nu mai au acum un viitor atat de incert, iar asta pentru va divizia de telefoane Honor a fost vanduta catre un consortiu format din nu mai putin de 30 de pe piata telefoanelor mobile. S-a speculat ca pretul de vanzare ar fi de aproximativ 15 miliarde de dolari, insa acum nu se face vreo referire cu privire la suma reala care ar fi platita pentru aceste versiuni dintre telefoanele Huawei, dar important de stiut e c avanzarea are loc.

Telefoanele Huawei: Decizia FARA PRECEDENT Anuntata Oficial

Telefoanele Huawei care erau vandute sub brand-ul Honor vor putea reveni acum la vanzare peste tot in lume pentru ca fac parte dintr-un consortiu compus din multe alte companii. Donald Trump a impus multe sanctiuni impotriva Huawei cu scopul de a ii bloca in totalitate activitatea, si a reusit intr-o mare masura, insa iata ca telefoanele Huawei au parte si de vesti extrem de bune pentru a putea ramane in continuare la vanzare.

“Un consorțiu de cumpărători a declarat marți că a achiziționat marca de smartphone Huawei Honor pentru o sumă de bani nedivulgată. Cumpărătorii includ peste 30 de agenți și dealeri chinezi ai mărcii bugetare. Huawei și grupul de cumpărători au declarat că au încheiat acordul pentru a ajuta la salvarea lanțului de aprovizionare al lui Honor și la protejarea consumatorilor și a vânzătorilor.”

Telefoanele Huawei vor putea fi produse cu mai putina presiune acum, cei de la Huawei avand si libertatea de a investi mai mult timp, si mai multi bani, pentru a aduce pe piata modele mult mai bune. Banii pe care compania chinezeasca ii va primi pentru vanzarea diviziei care producea telefoanele Huawei sub brand-ul Honor o vor jauta sa-si refaca stocurile, si sa isi continue activitatea cu o mare rezerva monetara.

Telefoanele Huawei vor fi in continuare foarte cautate, foarte dorite, si asta va ajuta fara indoiala compania chinezeasca foarte mult pe viitor, din foarte multe puncte de vedere, ceea ce e o veste foarte buna, pana la urma.