BANCA Transilvania: Anuntul INCREDIBIL pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania a facut un anunt incredibil pentru toti clientii din Romania, luand prin surprindere foarte multa lume, iata ce ofera pentru romani.

BANCA Transilvania solduri banci

BANCA Transilvania surprinde in totalitate pe toata lumea cu un anunt uluitor pe care, probabil, ca putini dintre voi v-ati fi asteptat sa il vedeti in momentul de fata, insa iata ca am ajuns si in acest punct in ceea ce priveste internet banking-ul. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca pot folosi aplicatia BT Pay pentru a vedea ce sold au in conturile altor banci din Romania in momentul de fata.

BANCA Transilvania le permite clientilor din toata tara sa adauge in aplicatia BT Pay carduri de la alte banci din Romania, iar acum vine cu aceasta functie impresionanta care afiseaza si soldul cardurilor de la alte banci. Pentru a putea vedea soldul conturilor de la alte banci, cei de la BANCA Transilvania le cer intai clientilor sa-si adauge cardurile bancare in aplicatia sa BT Pay, lucru care este oricum posibil de ani de zile pentru oricine.

BANCA Transilvania: Anuntul INCREDIBIL pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania solduri banci

BANCA Transilvania spune ca deocamdata are parteneriate cu ING Bank, BCR si Revoluti pentru a permite vizualizarea soldurilor pe care le au clientii sai din Romania, astfel ca nu puteti face acest lucru atunci cand vine vorba despre alte banci. In ciuda acestui lucru, din moment ce s-a luat decizia de a se incheia aceasta colaborare cu aceste banci, e foarte posibil sa vedem o extindere a disponibilitatii acestui sistem pentru mai multa lume.

BANCA Transilvania vrea ca ai sai clienti sa aiba cat mai multe optiuni disponibile in ceea ce priveste internet banking-ul, iar asta pentru a-i convinge sa ramana in continuare clientii sai, si ceea ce vedem acum e o idee foarte buna. Din cate stiu eu, aceasta functionalitate pe care BANCA Transilvania o ofera este unica printre aplicatiile bancare din Romania, si asta e o veste extrem de buna pentru noi toti, pana la urma.

BANCA Transilvania are disponibila aceasta functionalitate in cele mai recente versiuni ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, astfel ca trebuie sa le actualizati pentru a beneficia de tot.