BANCA Transilvania: Anunt ULUITOR, ce au GRATUIT Clientii

BANCA Transilvania are un anunt uluitor pentru clientii din toata Romania, iata ce primesc in mod gratuit cei care au conturi active la banca acum.

BANCA Transilvania prieteni

BANCA Transilvania are un anunt care a uluit romanii din toata tara, iar asta pentru ca s-a gandit sa le ofere gratuit acestor ceva ce nu credeau ca vor primi in aceasta perioada, dar ceva ce vine ca o surpriza extrem de buna, in final. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere in mod gratuit clientilor din toata Romania bani daca aleg sa isi convinga prietenii sa foloseasca aplicatia lansata de catre banca pentru o multitutine de lucruri in aceasta perioada.

BANCA Transilvania a creat aplicatia BT Pay pentru a le oferi clientilor sai o experienta foarte buna pentru internet banking, si asta in conditiile in care multe banci din Romania nu au aplicatii similare la fel de bine gandite, dar iata ca nu este chiar peste tot la fel. Pentru aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania exista multe benefici interesante, cum ar fi vizualizarea de informatii despre soldurile cardurilor de la alte banci, cereri de bani de la prieteni pentru cumparaturi, plati mobile, si multe altele.

BANCA Transilvania: Anunt ULUITOR, ce au GRATUIT Clientii

BANCA Transilvania a creat aplicatia BT Pay special pentru romanii care vor mai mult de la aplicatiile de internet banking pe care le folosesc, astfel ca toata lumea care o utilizeaza ar trebui sa se bucure de cea mai buna experienta posibila. BANCA Transilvania stie foarte bine ca romanii sunt dornici sa poata administra cat mai bine banii, astfel ca aplicatia sa este gandita pentru a oferi acces total, faci, si rapid la informatii cu privire la finantele fiecaruia.

BANCA Transilvania ofera cate 30 de LEI pentru clientii care recomanda folosirea aplicatiei sale BT Pay, insa nu doar ei primesc bani, ci si care aleg sa isi faca un cont bancar la institutia financiara, atfel ca exista doar motive bune pentru a activa aplicatia. Separat de acesti bani, BANCA Transilvania organizeaza si concursuri saptamanale prin aplicatia BT Pay, oferind premii extrem de interesante de cele mai multe ori, oferind doar motive bune pentru a o folosi.

BANCA Transilvania ramane una dintre cele mai importante institutii financiare din Romania, cu milioane de clienti in toata tara, iar asta ii ofera si avantajele mari pe care le are fata de alte banci.