PS5: PROBLEMA INCREDIBILA cu Noua Consola Lansata de Sony

PS5 furturi

PS5 este cea mai “hot” consola a momentului, lansarea sa in lumea intreaga generand isterie in randul clientilor care abia asteptau ca primele unitati sa le ajunga in case, insa din pacate experienta nu a fost una grozava pentru chiar toata lumea, unii dintre clienti fiind suparati de ceea ce au patit.

PS5 a inceput sa fie livrata in toate tarile in care s-au deschis si precomenzi acum cateva saptamani, insa din pacate nu toti cei care au cumparat consola au si primit ceea ce au crezut de la magazine, in special cand e vorba despre Amazon, care in Marea Britanie n-a livrat tocmai console pentru toata lumea.

PS5 este un produs atat de important incat unele dintre coletele expediate de catre Amazon spre clientii din Marea Britanie au ajuns la acestia pline cu mancare pentru animale, cutii de orez, aparate de masaj pentru picioare, pistoale de jucarie, si diverse alte produse care nu sunt la fel de importante.

PS5 i-a innebunit si pe soferii firmelor de curierat prin care au fost expediate coletele, unii oprind in fata caselor, marcand coletele ca fiind livrate, si apoi plecand fara sa le predea efectiv clientilor, ceva ce pare ireal, dar e adevarat din cauza dorintei multora de a avea consola, si de a o vinde pe bani multi, eventual.

PS5 este disponibila in cantitati extrem de limitate, si nu se stie cati clienti din Marea Britanie au fost afectati de problema, insa Amazon le ofera gift carduri in valoare de 5 lire pentru a-i face sa uite de problema, ceea ce e stupid, insa pana una-alta oamenii raman fara consolele lor.