Orange: COLOSALA Surpriza Anuntata catre MILIOANE de Romani

Orange are o colosala surpriza anuntata astazi pentru milioane de clienti din Romania, milioane de cadouri fiind pregatite pentru toata lumea acum.

Orange sarbatori

Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, a anuntat astazi o surpriza colosala pentru milioane de clienti din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toti ce-i care-i folosesc serviciile in momentul de fata. Mai exact, cei de la Orange au anuntat startul, in aceasta pagina, a unei campanii promotionale prin care ofera 10 milioane de cadouri pentru toti clientii care folosesc cartele prepay in Romania, una dintre cele mai mari de acest gen din tara noastra.

Orange spune ca oricare dintre clientii cu cartele prepay care activeaza o optiune de minim 5 euro intre 25 noiembrie – 31 ianuarie beneficiaza de un bonus de 50 GB de trafic de internet, sau 100 GB daca fac activarea din contul My Orange. Separat de asta, Orange are pregatit un joc online special pentru cei care vor sa castige oricare dintre cele 10 milioane de premii care sunt oferite de catre operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea acum.

Orange: COLOSALA Surpriza Anuntata catre MILIOANE de Romani

Orange pune la bataie pentru clienti premii extrem de variate in cadrul acestui joc, asa cum se intampla de obicei la operatorul de telecomunicatii, iar de sarbatori s-ar putea sa ne putem bucura de ceva neasteptat. Cei de la Orange spun ca ofera drept premii gratuite minute nationale nelimitate, minute internationale, trafic de internet, SMS-uri, optiuni Orange TV Go, sau chiar optiuni prepay, totul in functie de norocul fiecarui client din Romania.

Orange are concursul deschis nu doar pentru clientii sai, ci si pentru clientii altor retele de telecomunicatii, care pot castiga cartele gratuite cu optiuni prepay pentru a incerca si reteaua acestui operator de telecomunicatii. Toti cei care participa la concursul organizat de catre Orange se pot inscrie ori de cate ori vor, insa ei pot activa un singur bonus de maxim 3 ori in toata perioada campaniei, la intervale regulate de timp, ceea ce este perfect normal.

Orange surprinde cu acest concurs foarte interesant, insa e destul de normal sa vedem asa ceva de la companie pentru clientii din toata tara in momentul de fata.