Samsung GALAXY S21 ULTRA: PREMIERA ULUITOARE pentru Telefon

Samsung GALAXY S21 ULTRA are parte de o premiera uluitoare anuntata astazi, iata ce este asteptat sa fie oferit in noul model de telefon Samsung.

Samsung GALAXY S21 ULTRA margine

Samsung GALAXY S21 ULTRA este cel mai important model de telefon viitoarea serie de telefoane care va fi lansata peste doar cateva luni pentru clientii din intreaga lume, asteptarile fiind foarte mari cu privire la el. O premiera foarte importanta urmeaza sa vina cu Samsung GALAXY S21 ULTRA in momentul in care va fi lansat, iar asta pentru ca Samsung vrea sa le ofere clientilor din intreaga lume doar cea mai buna experienta posibila.

Samsung GALAXY S21 ULTRA urmeaza s afie lansat cu cea mai mica margine, in partea inferioara a ecranului, dintre toate modelele de telefoane care au fost lansate pana in momentul de fata de catre vreun producator. Samsung GALAXY S21 ULTRA va veni cu o premiera impresionanta din acest punct de vedere, ceea ce le va oferi clientilor posibilitatea de a se bucura si de un design de exceptie.

Samsung GALAXY S21 ULTRA: PREMIERA ULUITOARE pentru Telefon

Samsung GALAXY S21 ULTRA nu a avut pana acum anuntata pana acum o asemenea posibila schimbare de catre cineva, insa iata ca ea va veni totusi pentru clientii care vor fi dornici sa se bucure de un design minimalist. Samsung GALAXY S21 ULTRA va beneficia de aceasta modificare pentru ca multi producatori sunt in cautare de metode prin care sa reduca marginile ecranelor, si iata ca Samsung reuseste sa faca acest lucru intr-un final.

Samsung GALAXY S21 ULTRA are in imaginea de mai sus prezentate randari CAD facute in baza unor schite preluate de la parteneri ai companiei chinezesti, astfel ca ne asteapta o serie de noutati foarte interesante. Pentru Samsung GALAXY S21 ULTRA vor veni si alte schimbari foarte bune de care foarte multa lume se va putea bucura in momentul in care telefoanele vor ajunge la noi, astfel ca ne asteapta o perioada interesanta.

Samsung GALAXY S21 ULTRA va fi lansat in primele luni ale anului viitor, insa deocamdata nu e foarte clar daca il vom vedea prezentat in ianuarie, sau tot prin februarie, precum modelele oferite inainte sa.