RCS & RDS: Surpriza IMPORTANTA pentru MILIOANE de Clienti

RCS & RDS are o surpriza importanta pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce a decis sa ofere operatorul pentru toata lumea, si cum profiti.

RCS & RDS performante

RCS & RDS are un anunt cu o surpriza foarte importanta pentru milioane de clienti din toata Romania, si vorbim despre o veste grozava la care nu se astepta foarte multa lume de la companie in momentul de fata. Cei de la RCS & RDS au anuntat prin intermediul website-ului lor faptul ca incepand de acum au pentru clientii care au servicii de internet fix si optiunea de a prelua in custodie un router Wi-Fi 6, care ofera performante mult mai bune.

RCS & RDS ofera posibilitatea de a lua in custodie un router Wi-Fi la pretul de doar 5 LEI pe luna, acesta facilitand accesarea internetului oferit de catre operator oriunde in in casele clientilor fara a fi legati de vreun cablu. Cei de la RCS & RDS ofera de ceva vreme posibilitatea de a lua in custodie un router pentru a beneficia de internet de mare viteza oriunde in casa, iar acum extinde aceasta facilitate cu un router Wi-Fi 6 care ofera performante mai bune.

RCS & RDS: Surpriza IMPORTANTA pentru MILIOANE de Clienti

RCS & RDS performante router

RCS & RDS oferea pana acum un router Kaon care permitea atingerea de viteze teoretice de pana la 450 Mbps prin Wi-Fi pentru clienti, insa noul model cu Wi-Fi 6 ar trebui sa ofere acces la conexiun gigabit fara cablu. Asta inseamna ca oricare dintre clientii celor de la RCS & RDS ar trebui sa se bucure de posibilitatea de a naviga pe internet la viteze de pana la 1 Gbps chiar si prin Wi-Fi, dar desigur ca asta depinde de foarte mult alti factori, pana la urma.

RCS & RDS ofera totusi optiunea de a lua in custodie un asemenea tip de echipament la un pret derizoriu, 5 LEI pe luna fiind un pret foarte mic pentru routerele de acest gen, care sunt mult mai scumpe. Cei de la RCS & RDS nu ofera si detalii cu privire la tipul de router Wi-Fi 6 pe care il au pregatit pentru clientii care vor sa beneficieze de acest serviciu, insa cel mai probabil e tot un brand chinezesc, iar in final performantele conteaza cel mai mult.

RCS & RDS ofera acest router pentru toti clientii sai din Romania, cat si pentru cei care acum contracteaza serviciile de internet fix, astfel ca oricine se poate bucura de acest serviciu special oferit de catre operator.