BCR Romania: SURPRIZA pentru Clienti, ce le Ofera GRATUIT

BCR Romania are o surpriza extrem de interesanta pentru toti clientii din toata tara, iata ce ofera gratuit pentru toata lumea chiar de acum.

BCR Romania noroc

BCR Romania are o surpriza extrem de interesanta pentru toti clientii din toata tara, iar asta pentru ca le-a pregatit ceva gratuit, si s-ar putea sa fie ceva care este cu mult peste asteptarile oamenilor. Mai exact, cei de la BCR Romania le-au pregatit clientilor din toata Romania un concurs special impreuna cu cei de la VISA, iar multumita lui romanii pot catiga mii de premii daca decid sa participe si sa joace la roata norocului pentru a vedea ce pot castiga.

BCR Romania are aceast concurs deschis pentru oricare dintre clientii din toata Romania care decid sa isi faca cumparaturile folosind cardurile VISA, si cumpara produse de minim 30 de LEI de oriunde isi doresc ei acum. Cei de la BCR Romania au pornit acest concurs in data de 9 noiembrie pentru toti clientii din toata Romania, si il desfasoara pana la finalul acestui an, deci aveti destul timp la dispozitie pentru a va inscrie, si a participa la acest concurs.

BCR Romania: SURPRIZA pentru Clienti, ce le Ofera GRATUIT

BCR Romania noroc concurs

BCR Romania desfasoara acest concurs prin intermediul aplicatiei George, acolo existand o sectiune speciala in care clientii din toata Romania vor putea sa intre pentru a accesa roata norocului, si a initia concursul. De fiecare data cand clientii BCR Romania cumpara produse de 30 de LEI folosind cardurile VISA, ei vor avea posibilitatea de a se bucura de o sansa de a se juca in cadrul acestui concurs special, si de a castiga premiile care sunt puse in joc.

BCR Romania ofera vouchere Vodafone in valoare de 200 de LEI, sau vouchere Carturesti in valoare de 100 de LEI, insa si primii 1000 de oameni care rezolva un puzzle complex pot castiga vouchere eMAG de 300 de LEI. Dintre toti cei care vor castiga ceva in cadrul concursului celor de la BCR Romania vor exista unii clienti care vor avea ocazia de a castiga si unul dintre cele 10 telefoane Samsung GALAXY S20 disponibile ca premii.

BCR Romania are suficiente premii pentru toata lumea, asa ca puteti sa va inscrieti oricand pentru sansa de a castiga oricare dintre aceste premii foarte interesante disponibile acum in Romania.