Samsung GALAXY S21: Design SURPRINZATOR pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S21 are un design surprinzator de neobisnuit, noile modele de telefoane urmand a fi lansate cu un aspect cum multi nu s-ar fi asteptat.

Samsung GALAXY S21 neobisnuit

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane care urmeaza sa vina cu un design surprinzator, sau cel putin asta se poate observa in baza imaginilor care au fost dezvaluite pana acum cu privire la noile modele. Puteti vedea mai jos cum au fost realizate concepte in baza informatiilor care au aparut pana acum in legatura cu seria Samsung GALAXY S21 iar design-ul noilor telefoane urmeaza sa fie destul de diferit in comparatie cu ceea ce stiam pana acum.

Samsung GALAXY S21 ar urma sa aiba o culoare diferita pentru modulul pe care-l va avea camera, in comparatie cu restul carcasei, si ar urma sa fie vorba despre o serie de combinatii destul de interesante, in final. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre un design destul de neobisnuit pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S21 iar asta pentru ca pana acum cei de la Samsung n-au mai facut combinatii de acest gen pentru modelele premium.

Samsung GALAXY S21: Design SURPRINZATOR pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S21 neobisnuit carcasa

Samsung GALAXY S21 are anuntate schimbari inclusiv pentru ecranul seriei, care urmeaza sa fie plat in unele modele, si curbat in altele, rezolutia urmand a fi deasemenea modificata pentru modelele cele mai ieftine dintre toate. Aceasta schimbare e una controversata, insa combinata si cu cea pentru carcasa, ar putea aduce foarte multa atentie pentru seria Samsung GALAXY S21 in momentul in care va fi lansata pentru clientii din toata lumea de catre coreeni.

Samsung GALAXY S21 neobisnuit design

Samsung GALAXY S21 va veni deasemenea si cu alte imbunatatiri majore in ceea ce priveste componentele interne, iar acestea vor conta extrem de mult pentru clientii care vor si performante de top de la noile telefoane. Este de asteptat ca Samsung GALAXY S21 sa aiba inclusiv o baterie de capacitate mult mai buna, un mediu de stocare mai rapid, si RAM mai rapid, toate acestea putand fi secondate si de alte surprize la fel de interesante.

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa fie dezvaluit in mod oficial undeva prin ianuarie, sau februarie, astfel ca ramane de vazut care vor fi, in final, planurile companiei coreene pentru clientii sai.