DACIA Grand Duster: Modelul SPECIAL ce va SURPRINDE Romanii

DACIA Grand Duster este un model special de masina care apare intr-o serie de imagini impresionante, iata de ce vor fi oamenii surprinsi de masina.

DACIA Grand Duster imagini

DACIA Grand Duster este denumirea pe care un nou model special al seriei de SUV-uri a producatorului din Romania a primit-o inainte de a fi lansat apentru clientii din toata Europa, si nu numai, iar versiunea este una foarte interesanta. Mai exact, DACIA Grand Duster este prezentat ca un model cu 7 locuri al DACIA Duster, adica o masina gandita mai mult pentru familiile mari decat pentru oamenii obisnuiti, dar care ar putea fi cautata de multa lume.

DACIA Grand Duster este o denumire neoficiala pentru aceasta masina, si vorbim despre un automobil cu 7 locuri pe care DACIA il va lansa, insa probabil nu in gama Duster, ci in gama Dokker, mai putin populara. Stim deja de ceva vreme ca DACIA Dokker este in lucru intr-o versiune cu 7 locuri, insa unii sunt de parere ca acest nou model se va numi DACIA Grand Duster, si nu va fi inclus in gama Dokker, care nu e la fel de populara precum SUV-urile.

DACIA Grand Duster: Modelul SPECIAL ce va SURPRINDE Romanii

DACIA Grand Duster imagini spate

DACIA Grand Duster e deocamdata neoficial, dar imaginile din acest articol ne prezinta cum ar putea arata noua masina, mai ales daca va fi produsa cu elementele de design existente in seria Logan 3. Am vorbit despre o DACIA Grand Duster care ar fi extrem de interesanta din punct de vedere vizual, insa dincolo de asta ea ar trebui sa aiba si foarte multe upgrade-uri pe partea tehnologica, asa cum se intampla si cu gama de sedan-uri, recent lansata pe piata.

DACIA Grand Duster ar fi o masina care s-ar integra destul de bine printre modelele pe care le vinde producatorul roman, nu chiar perfect, dar suficient de bine incat sa genereze si vanzari sustinute. Desigur ca DACIA Grand Duster nu va fi un model popular in Romania, ci mai mult in alte tari europene, astfel ca probabil va fi promovata in principal in afara tarii noastre, unde masinile cu 7 locuri nu sunt chiar atat de cautate de catre clienti.

DACIA Grand Duster ar trebui sa fie lansata in 2021, daca aceasta va fi denumirea, insa daca se va pastra branding-ul Dokker, atunci e posibil ca popularitatea masinii sa nu fie chiar la fel de mare, in final.