DIGI Romania: Este GRATUIT pentru Clienti si Multi NU STIU

DIGI Romania ofera in mod gratuit un beneficiu major pentru milioane de clienti din toata tara, insa iata ce nu stiu foarte multi ca au disponibil.

DIGI Romania control

DIGI Romania are o gratuitate extrem de interesanta pentru milioane de clienti din toata tara in momentul de fata, si vorbim despre undeva pe la jumatate din baza totala de romani care-i folosesc serviciile in aceasta perioada. Cei de la DIGI Romania le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a beneficia de un sistem de control parental pentru abonamentele de internet fix, astfel incat sa isi protejeze copiii de pericolele de pe internet.

DIGI Romania stie foarte bine cat de important este controlul parental pentru parintii care isi lasa copiii sa navigheze pe internet, iar aceasta a fost decizia din spatele oferirii unui asemenea serviciu fara a plati pentru el. Problema este ca DIGI Romania nu promoveaza in mod activ acest beneficiu gratuit pe care-l ofera pentru clientii din toata Romania, astfel ca multi nici nu stiu ca il primesc, el fiind ascuns printre serviciile listate in contul fiecarui utilizator.

DIGI Romania: Este GRATUIT pentru Clienti si Multi NU STIU

DIGI Romania control parental

DIGI Romania ofera acolo si o serie de explicatii pentru toti cei care sunt interesati sa profite de aceasta functionalitate, si sa isi protejeze copiii de marile pericole care se ascund pe intregul internet in momentul de fata. Ideea celor de la DIGI Romania a fost una atat de buna, incat recent inclusiv cei de la Telekom au decis sa atraga atentia lumii intregi cu privire la problema pericolelor care se ascund pe internet, si sa lanseze ceva chiar mai important.

DIGI Romania a ramas cu sistemul sau, in continuare ascuns, dar totusi util, pentru ca ii ajuta pe romani sa previna accesarea anumitor website-uri de catre copii, fara a le impune limitele direct pe terminalele proprii. Sistemul functioneaza in mod automat chiar de la activare, insa parintii pot sa controleze anumite setari pentru el, astfel ca DIGI Romania ofera doar motive bune pentru a-l activa, si a il folosi, pentru a ii proteja pe cei mici.

DIGI Romania ofera in mod gratuit acest sistem de foarte multa vreme, si e de asteptat ca el sa ramana in continuare asa, dar n-ar strica si daca mai multi clienti ar afla despre existenta sa.