Vodafone: Veste GROZAVA, Inca e GRATUIT pentru TOTI Clientii

Vodafone are o noua veste grozava pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit in continuare, si cum poti profita.

Vodafone scapare

Vodafone are astazi o noua veste grozava pentru clientii din toata Romania, carora le readuce in atentie ceva ce primesc fara sa plateasca, si ceva ce este extrem de util pentru foarte multa lume, chiar daca nu se gandeste activ la asta. Mai exact, cei de la Vodafone inca le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a isi schimba in mod gratuit numarul de telefon din aplicatia proprie, iar asta in doar cateva minute, fara alte complicatii.

Vodafone e primul operator de telecomunicatii din Romania care a decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a face aceasta procedura fara a fi nevoiti sa plateasca vreun ban, si fara sa fie nevoiti sa sune undeva, sau sa faca vreo cerere. Ideea pe care a avut-o Vodafone din acest punct de vedere este una extrem de buna, pentru ca sunt multi clienti care vor sa-si schimbe numarul de telefon, din diverse motive, iar acum pot face asta fara sa se complice.

Vodafone: Veste GROZAVA, Inca e GRATUIT pentru TOTI Clientii

Vodafone a lansat acest serviciu cu destul de mult timp in urma pentru clientii din toata Romania, iar el este disponibil exclusiv prin aplicatia My Vodafone, si doar pentru cei care au inclusiv un cont in platforma operatorului. Vodafone a luat aceasta decizie pentru a ii convinge pe clienti sa si foloseasca platforma sa online, inclusiv de pe telefoanele mobile, deci e bine sa stiti ca fara ea nu puteti face absolut nimic pentru schimbarea numarului.

Vodafone a surprins foarte multa lume cu decizia de a oferi in mod gratuit un serviciu de acest gen, si surprinde in continuare cu faptul ca inca le permite clientilor din toata Romania sa se bucure de el in Romania. Nu se stie daca Vodafone va oferi acest serviciu pentru o perioada limitata de timp, sau daca il va oferi in mod permanent, astfel ca daca vreti sa va schimbati numarul de telefon, ar fi bine sa proftati de gratuitate cat inca e oferita.

Vodafone permite schimbarea numarului de telefon in mod gratuit o singura data, astfel ca daca vreti sa repetati procedura, nu veti mai beneficia de gratuitate de la operator.