Samsung GALAXY S21: Foarte PROASTA Veste pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S21 are parte astazi de o foarte proasta veste, iata ce trebuie sa stii despre noul model de telefon pregatit de catre Samsung.

Samsung GALAXY S21 subevaluat

Samsung GALAXY S21 are astazi parte de o noua dezvaluire foarte importanta, care vine totusi ca o veste foarte proasta pentru cei care asteapta cu nerabdare sa cumpere noile modele de telefoane de la compania Samsung. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S21 nu va fi la fel de performant nici macar precum telefoanele din seria iPhone 11, chiar daca va avea integrat un chip Qualcomm Snapdragon 888, cel mai nou si performant al americanilor.

Samsung GALAXY S21 are dezvaluit rezultatul unui prim test de performante dezvaluit pentru intreaga lume, si puteti vedea faptul ca puterea sa de procesare este surprinzator de mica, chiar sub cea oferita de catre iPhone 11. Samsung GALAXY S21 obtine 1075 puncte in testul single-core, si 2916 in cel multi-core, ambele fiind inferioare in comparatie cu ceea ce am vazut de la compania Apple pentru telefoanele din seria iPhone 11 chiar de anul trecut.

Samsung GALAXY S21: Foarte PROASTA Veste pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S21 subevaluat performante

Samsung GALAXY S21 are performante chiar mai proaste decat modelele S20 si Note 20, cel putin in testele multi-core, ceea ce vine ca o surpriza extrem de proasta pentru noua serie de telefoane ale companiei Samsung. Desigur ca e posibil sa vorbim doar despre unitati de test care nu sunt 100% configurate in ceea ce priveste performantele, insa de obicei testele aparute inainte de lansare se dovedeau a fi adevarate, si asta ar fi o dezamagire pentru Samsung GALAXY S21.

Samsung GALAXY S21 este un telefon foarte asteptat de catre foarte multa lume de pe intreaga planeta, astfel ca daca performantele vor fi intr-adevaratat de slabe, atunci e de asteptat sa existe si multe controverse. Noul chip Snapdragon 888 ar trebui sa fie net superior celui Snapdragon 865 Plus al companiei Qualcomm, dar in primele teste facute pentru Samsung GALAXY S21 acest lucru nu este relevat fara vreun dubiu, din pacate pentru noi.

Samsung GALAXY S21 va fi prezentat in ianuarie, sau februarie, iar lansarea va avea loc la cam trei saptamani din momentul dezvaluirii, si e posibil ca anul acesta lansarea sa fie grabita de catre compania coreeana.