WhatsApp: Schimbarea SECRETA ce a SURPRINS Multi Utilizatori

WhatsApp a facut o schimbare secreta pentru milioane de utilizatori din intreaga lume, iata de ce au fost oamenii surprinsi de aceasta modificare.

WhatsApp verde

WhatsApp face noi schimbari pentru utilizatorii din intreaga lume, aceasta de acum venind ca o surpriza destul de mare pentru ca nu a fost dezvaluita de catre cineva pana acum, si asta desi e una resimtita de multe persoane. WhatsApp a facut o noua schimbare pentru WhatsApp Web, platforma sa online care este accesibila de pe calculatoare, tablete, etc, aceasta facilitand utilizarea platformei de mesagerie si de pe orice altceva in afara de telefoane.

WhatsApp a implementat pentru platforma sa online o noua culoare pentru bulele de mesaje din conversatiile noastre, aceasta venind direct din versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android. Unii dintre cei care au instalat aceasta aplicatie in telefoanele proprii au descoperit ca WhatsApp a implementat o culoare ceva mai intunecata pentru bulele de mesaje din conversatii, iar aceasta culoare ajunge acum inclusiv in versiunea web.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA ce a SURPRINS Multi Utilizatori

WhatsApp verde intunecat

WhatsApp face aceasta modificare pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta mai buna si in pltforma web in momentul in care au activat si un dark mode, aceasta tema fiind oferita de ceva vreme de catre platforma. In mod constant am vazut schimbari facute de catre compania din spatele WhatsApp, iar in ultima vreme multe dintre ele au fost destul de mici, as acum se intampla si cu aceasta privind culoarea bulelor de mesaje din conversatii.

WhatsApp a facut totusi saptamana aceasta alte schimbari mult mai importante, mai exact a lansat un sistem care le permite oamenilor sa cumpere direct din aplicatie produsele vandute de catre diverse magazine. Acesta este un foarte mare pas facut in fata de catre WhatsApp pentru a genera si mai multi bani de pe urma celor 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, si e de asteptat ca acest sistem sa fie folosit de catre foarte multa lumein viitor.

WhatsApp mai pregateste si alte cateva surprize neasteptat de mari pentru toata lumea, insa va trebui sa mai asteptam destul de mult pana cand toate acestea vor fi disponibile in mod oficial pentru noi toti.