Netflix: Decizia MAJORA care a SURPRINS Total Utilizatorii

Netflix a luat o decizie foarte importanta care a surprins in totalitate foarte multi utilizatori, iata ce a decis sa faca pentru milioane de oameni.

Netflix dezactivare video aplicatie android

Netflix a luat o decizie foarte importanta, dar complet surprinzatoare, pentru milioane de utilizatori din lumea intreaga, si ea vine totusi ca una care ar putea fi de foarte mare folos pentru extrem de multa lume in viitorul apropiat. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a accea filmele, serialele, documentarele, desenele animate, si doar in format audio.

Netflix este o platforma de video streaming, adica tot continutul sau poate fi vazut pe orice fel de monitoare, impreuna cu  un flux audio, insa compania americana a luat decizia de a le permite oamenilor si doar sa le asculte. Netflix a implementat deocamdata aceasta functionalitate doar in aplicatia pentru telefoanele Android, deci este testata in versiune beta pentru unii oameni, iar imaginea de mai jos ne arata foarte clar ce urmeaza sa vada oamenii.

Netflix: Decizia MAJORA care a SURPRINS Total Utilizatorii

Netflix ascultare filme
Noua optiune Video Off pentru aplicatia Netflix din telefoanele Android.

Netflix va afisa in interfata de redare a materialelor video un nou buton care are denumirea Video Off, iar apasarea sa va ascunde complet fluxul video, afisand un ecran negru, cu o serie de butoane de control pentru materiale. Repornirea fluxului video se face la fel de usor precum inchiderea sa, adica tot simpla apasare a acelui buton va reafisa imaginile, cei de la Netflix considerand ca exista oameni care uneori nu vor neaparat sa vada si imagini.

Netflix a implementat deasemenea in meniul de setari al aplicatiei pentru Android si un buton care permite dezactivarea automata a tuturor sunetelor in momentul in care sunt folosite casti sau boxe externe pentru a reda continut. Deasemenea optiunea permite oprirea completa a sunetelor la orice redare pana in momentul in care utilizatorul reactiveaza manual fluxul audio pentru materialele video ale Netflix, deci fiecare alege fix ceea ce vrea sa faca.

Netflix surprinde cu aceste functii noi, care “vin de nicaieri” pentru utilizatorii sai, asta in conditiile in care pana acum nu a fost sugerat de catre vreun zvon ca ar putea fi implementata vreo asemenea functionalitate.