RO-ALERT: Restrictiile pentru Coronavirus anuntate prin Alerte

RO-ALERT carantina

RO-ALERT este in continuare folosit de catre autoritatile din Romania pentru a alerta romanii in legatura cu masurile de restrictie care sunt aplicate in continuare in tara noastra, mai ales cand vine vorba despre carantinarea unora dintre localitati.

RO-ALERT este folosit de catre autoritati pentru alertarea oamenilor deoarece mesajele ajung direct in telefoanele inteligente ale cetatenilor, si acestia nu au cum sa le ignore, deci mesajul autoritatilor ajunge in mod automat la ei, si acestia stiu ce fel de masuri se iau.

RO-ALERT a fost creat in alte scopuri de catre autoritatile din Romania, insa minsitrul MAI, Marcel Vela, a spus acum cateva saptamani ca el va fi folosit pentru a alerta oamenii in legatura cu problemele de vreme severa, dar iata ca exista si alte utilitati.

RO-ALERT este cea mai buna metoda de a alerta oamenii in legatura cu masurile importante de protectie care sunt luate pentru a preveni raspandirea Coronavirus, astfel ca e bine ca intr-un final se decide folosirea acestui sistem important in continuare pentru asa ceva.

RO-ALERT are mesajele transmise pe orice telefoane inteligente care au implementat suport pentru sistemul de transmitere a acestui tip de mesaje, astfel ca doar cei care au telefoane fara sisteme de operare complexe nu primesc alertele de la autoritati.