LUNA: ULTIMUL Eveniment SPECIAL pentru Omenire din Anul 2020

LUNA va trece prin ultimul eveniment special al anului 2020 in cursul urmatoarelor zile, iata ce va putea vedea toata omenirea foarte curand.

luna final

LUNA va trece peste cateva zile prin ultimul eveniment special din cursul anului 2020, totul urmand a se intampla la finalul saptamanii viitoare, inainte sa trecem in Anul Nou, deci vorbim despre doua lucruri importante. Mai exact, ultima luna plina din cursul anului 2020 va fi vizibila in data de 29 decembrie a acestui an, iar toti cei care urmaresc evenimentele de acest gen o vor putea vedea atunci inainte ca urmatoarea sa aiba loc undeva in cursul lunii ianuarie.

LUNA trece prin acest fenomen special in fiecare final de an, la date diferite, iar cei care urmaresc evenimentele de acest gen au ales denumirea “luna plina rece” din cauza perioadei din an in care evenimentul are loc de fiecare data. Luna va avea iluminarea maxima in jurul orei 22:30 in noaptea zilei de 29 decembrie spre 30 decembrie, astfel ca atunci o veti putea vedea la “puterea” cea mai mare, cel putin pana in cursul lunii ianuarie, cand se va intampla iar.

LUNA: ULTIMUL Eveniment SPECIAL pentru Omenire din Anul 2020

LUNA va fi vizibila la marimea sa naturala pe cer, astfel ca nu va fi nevoie de vreun echipament special pentru a o putea vedea, deci tot ce trebuie sa faceti este sa va uitati cu mare atentie spre cer in cursul noptii de 29 decembrie. In cursul anului 2020 luna a fost vizibila “plina” de 13 ori, in luna octombrie evenimentul avand loc de 2 ori in decurs de 30 de zile, ceva ce se intampla in fiecare an, nefiind un eveniment neobisnuit pentru satelitul natural al Pamantului.

LUNA urmeaza sa fie vizibila la fel de stralucitoare in ziua de 28 ianuarie, deci la perioada normala de timp distanta fata de evenimentul de astazi, ceea ce se vede in cursul fiecarui an, si abia atunci o veti putea urmari din nou. Pe de alta parte, luna nu va mai fi vizibila “plina” de doua ori in decurs de 30 de zile pana in toamna acestui an, astfel ca pana atunci va trebui sa asteptam ca lucrurile sa se desfasoare conform felului in care se misca tot in univers.

LUNA va mai trece pana atunci si printr-o serie de fenomene speciale, asa ca va fi extrem de interesant de vazut cum anume o vom mai putea urmari pana in respectivul moment in toata lumea.