WhatsApp: Surpriza SECRETA care este ASCUNSA in Telefoane

WhatsApp are dezvaluita o surpriza secreta care este ascunsa in aplicatia pentru telefoane, iata ce trebuie sa stii despre marea schimbare de acum.

WhatsApp participare

WhatsApp are dezvaluita o noua surpriza secreta care este ascunsa in aplicatia pentru milioane de telefoane din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce in perioada aceasta este extraordinar de util pentru foarte multa lume. Mai exact, acum ceva vreme a fost anuntat faptul ca in codul sursa al aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele Android a fost descoperita o dovada a faptului ca o functie noua pentru apeluri video va fi implementata pentru utilizatori.

WhatsApp pregatea atunci implementarea unei functii care le permite utilizatorilor sa participe la un apel video in grup care este deja in desfasurare, iar acum avem si o dovada clara a acestei noi functii. Mai jos puteti vedea o imagine preluata din versiunea beta a aplicatiei WhatsApp pentru iPhone, ea aratandu-ne faptul ca aceasta noua functie este deja disponibila pentru utilizare in telefoanele celor care au versiunea beta instalata.

WhatsApp: Surpriza SECRETA care este ASCUNSA in Telefoane

WhatsApp participare apeluri grup
Noua functie WhatsApp care permite participarea la apeluri video in grup care au fost deja initiate.

WhatsApp le va permite utilizatorilor sa participe la apeluri video in grup care au inceput deja, dar numai pe baza de invitatie primita de la persoana care a initiat acel apel, astfel ca nu puteti participa daca nu ati fost invitati deja. Ideea in sine este una extrem de interesanta, iar asta pentru ca pana acum multa lume a cerut ca in aplicatia WhatsApp sa fie implementat un asemenea sistem, si iata ca intr-un final el este oferit pentru noi toti chiar din acest moment.

WhatsApp surprinde foarte multa lume cu aceasta implementare, si asta pentru ca in mod normal n-ar fi trebuit sa vedem asa ceva prea curand, insa iata ca vedem noi dovezi ale ascultarii dorintelor utilizatorilor. WhatsApp a lucrat destul de mult timp la aceasta functie inainte sa o ofere chiar si in versiune beta pentru utilizatori, asa ca inca trebuie sa mai avem rabdare pentru ca ea sa fie oferita in mod oficial pentru miliardele de utilizatori din toata lumea.

WhatsApp va lansa aceasta functie noua abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample, deci nu o asteptati imediat.