Orange: Ce le Ofera GRATUIT de Craciun TUTUROR Clientilor

Orange are o surpriza extrem de buna de Craciun pentru milioane de clienti din toata Romania, iata c eofera gratuit chiar acum pentru toata lumea.

Orange genuri

Orange are o surpriza foarte mare de Craciun pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o veste extrem de buna despre care ar trebui sa stie milioanele de oameni care-i folosesc serviciile in momentul de fata. Mai exact, cei de la Orange au anuntat ca le ofera clientilor din toata Romania acces gratuit, cu detalii complete disponibile in aceasta pagina, la optiunea Movie Go Unlimited pentru Orange TV Go, o surpriza extrem de buna acum.

Orange incearca sa surprinda foarte multa lume cu aceasta veste grozava pe care o are pentru toata lumea acum, si ar fi bine sa profitati de situatie in momentul de fata pentru ca vorbim despre ceva extrem de util acum. Mai exact, cei de la Orange le ofera tuturor clientilor acces, prin Movie Go Unlimited, la o selectie foarte vasta de filme si seriale de care oricine poate sa profite pentru a-si ocupa timpul in perioada Craciunului, ceea ce e o veste buna.

Orange: Ce le Ofera GRATUIT de Craciun TUTUROR Clientilor

Orange are foarte multe filme si seriale de top disponibile in momentul de fata pentru toti clientii sai din Romania in cadrul sectiunii Movie Go Unlimited, care e oricum inclusa pentru toate optiunile Orange TV Go ale operatorului. Practic, indiferent ce optiune de acest gen ati alege, ati avea acces la filmele si serialele pe care operatorul le ofera, insa timp de 2 luni de zile cei de la Orange ofera acces gratuit pentru toata lumea, si va puteti buca de tot de Craciun.

Orange ofera impreuna cu aceasta optiune inclusiv acces gratuit timp de 6 luni la Antena Play, iar acolo gasiti toate creatiile pe care Antena 1, 2, 3, Stars, le-au facut pentru toti Romanii in ultimii ani de zile. Dupa perioada de expirare a acestei promotii, cei de la Orange le cer romanilor o suma modica pentru a avea acces la platforma lor, astfel ca veti avea suficiente motive sa platiti acel euro cerut lunar pentru aceasta extraoptiune oferita de companie.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din tara noastra, si are una dintre cele mai vaste colectii de filme si seriale dintre toti operatorii de telecomunicatii, deci ar trebui sa profitati de oferta acum.