WhatsApp: SURPRIZA pentru MILIOANE de Utilizatori de Craciun

WhatsApp are o surpriza majora de Craciun pentru sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce a lansat pentru toata lumea chiar acum.

WhatsApp craciun

WhatsApp a lansat o surpriza foarte frumoasa de Craciun pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume, platforma de mesagerie gandindu-se ca foarte multi s-ar putea bucura de aceasta schimbare chiar de acum. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a implementa un set nou de stickere speciale pentru Craciun in cadrul platformei de mesagerie, iar cu ajutorul lor putem comunica mult mai usor spiritul acestei sarbatori speciale catre oricine.

WhatsApp a decis sa implementeze stickerele speciale pentru Craciun pentru utilizatorii de telefoane Android si iPhone, iar ambele categorii de persoane pot sa le descarce chiar acum din cadrul aplicatiei pentru a le trimite. Puteti vedea mai jos cum arata noile stickere pe care WhatsApp le ofera chiar din cursul zilelor trecute, si exista o gama diversificata din care puteti alege fix ceea ce va doriti sa trimiteti catre oamenii cu care purtati diverse conversatii.

WhatsApp: SURPRIZA pentru MILIOANE de Utilizatori de Craciun

WhatsApp craciun stickere
Noile stickere WhatsApp lansate de Craciun!

WhatsApp are aceste stickere speciale disponibile prin sectiunea din care ne ofera posibilitatea de a descarca stickere pentru aplicatia sa, astfel ca va trebui sa mergeti acolo pentru a le cauta si pe cele mai noi. Abia dupa instalarea prin acea sectiune din WhatsApp le veti putea trimite in cadrul conversatiilor, ele fiind cele oficiale oferite de catre platforma, astfel ca vor putea fi vazute de catre oricare dintre persoanele care le primesc in aplicatie in conversatii.

WhatsApp le permite utilizatorilor de telefoane Android sa instaleze si stickere terte pentru a le trimite oricaror persoane, insa cei care au iPhone nu se pot bucura de un asemenea beneficiu in acest moment. WhatsApp are foarte multe stickere disponibile in momentul de fata pentru toata lumea, in mod constant fiind adaugate altele noi pentru cei interesati sa isi diversifice metodele de comunicare cu oricare dintre prietenii din toata lumea care folosesc platforma.

WhatsApp a anuntat lansarea acestor noi stickere de ceva vreme, si e foarte posibil ca foarte multa lume sa le fi descarcat, insa puteti face in continuare acest lucru daca vreti sa le trimiteti catre diversi oameni.