Samsung GALAXY S21: Specificatiile Complete Dezvaluite Azi

Samsung GALAXY S21 are specificatiile tehnice complete dezvaluite in mod oficial astazi, iata ce trebuie sa stii despre noile modele de telefoane.

Samsung GALAXY S21 specificatiile

Samsung GALAXY S21 are dezvaluita astazi specificatiile tehnice complete, modelul Plus ramanand deasemenea fara secrete in momentul de fata, cu doar mai putin de trei saptamani inainte de lansare. Samsung GALAXY S21 si Samsung GALAXY S21 Plus vor avea specificatii destul de similare din multe puncte de vedere, cu diferentele mai mari la ecran, baterie, sau camera, ceea ce e normal, din moment ce exista si diferente mari de preturi intre ele acum.

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 888 in anumite tari de pe glob, si Exynos 2100 in altele, in principal in Romania si cam vreo 90% din restul tarilor de pe glob. Minim 8 GB RAM va avea Samsung GALAXY S21 in momentul lansarii, la fel ca si modelul Plus, ambele urmand a veni cu Android 11 si One UI 3.1, ceea ce fusese zvonit deja in diverse randuri, dar iata ca specificatiile oficiale confirma acest lucru in final.

Specificatiile complete pentru Samsung GALAXY S21 si S21 Plus

Samsung GALAXY S21 va avea un ecran cu diagonala de 6.2 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, in timp ce modelul Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.7 inch, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, ambele cu rata de refresh de 120 Hz. Samsung GALAXY S21 va avea o camera tripla, cu senzor principal de 64 megapixeli, la vel ca versiunea Plus, ambele modele parand sa aiba camere similare, in timp ce pentru inregistrarea de selfie-uri va fi disponibila o camera de 10 megapixeli.

Samsung GALAXY S21 va fi lansat cu o baterie de 4000 mAh pentru clienti, in timp ce modelul Plus va avea o baterie de 4800 mAh, deci ambele vor putea oferi o autonomie substantiala pentru cei care vor sa le foloseasca. In ceea ce priveste preturile, Samsung GALAXY S21 va costa 850 de euro cand va fi lansat, in timp ce Samsung GALAXY S21 Plus urmeaza sa costa 1050 de euro, astfel ca vor avea clientii ce sa aleaga in functie si de ceea ce au nevoie.

Samsung GALAXY S21 va fi prezentat in data de 14 ianuarie pentru toti clientii, iar lansarea in versiune finala urmeaza sa aiba loc undeva pe la inceputul lunii februarie, asa cum spun mai multe zvonuri deja.