DIGI Romania: Mesaj de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania are un mesaj de ultima ora pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce transmite compania, si ce trebuie sa stii chiar acum.

DIGI Romania rapid

DIGI Romania a luat iar tara prin surprindere cu un anunt care a “venit de nicaieri”, dar care prezinta destul de bine un adevar pe care nu foarte multa lume il cunostea pana in momentul de fata despre serviciile companiei. Cei de la DIGI Romania au publicat un grafic in care compara vitezele sale de internet fix oferite prin pachetele Fiberlink, in comparatie cu ceea ce ofera Orange, Telekom, Vodafone, pentru clientii care le contracteaza serviciile de internet fix.

DIGI Romania are cel mai rapid internet fix din Romania, acest lucru fiind confirmat ani de-a randul de catre testele facute atat prin Speedtest, cat si prin platforma creata de catre cei de la ANCOM pentru romani. DIGI Romania ofera in pachetele de internet viteze de pana la 1 Gbps pentru clientii din toata tara, insa marele avantaj pe care-l au serviciile sale este reteaua metropolitana intinsa pe aproape tot teritoriul, si peering-ul, aceste doua elemente aducand experienta buna.

DIGI Romania: Mesaj de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania rapid internet

DIGI Romania nu-si minte clientii, cel putin din punctul meu de vedere, cand le spune ca beneficiaza de cel mai rapid internet fix din Romania, diferentele putand fi chiar mult mai mari si fata de cei de la Orange. Dupa cum prea bine stiti, Orange foloseste infrastructura Telekom pentru pachetele sale de internet fix, deci in mod teoretic vitezele ar trebui sa fie extrem de apropiate, insa nu e asa, probabil din cauza numarului mic de clienti, insa DIGI Romania e oricum peste toti.

DIGI Romania nu are cele mai ieftine pachete de internet fix, Fiberlink 1000 fiind cu doar 1 LEU mai scump decat abonamentul echivalent de la Orange, dar vine fara router WiFi gigabit inclus pentru clienti. Desi exista o diferenta in ceea ce priveste vitezele de internet intre DIGI Romania si Orange, sau ceilalti operatori, pentru clienti conteaza mai mult un router WiFi gigabit oferit gratuit in pretul abonamentului, iar aici DIGI e in urma concurentei.

DIGI Romania se lauda cu internetul fix foarte bun pe care-l are, iar in cadrul unor promotii il ofera inclusiv la jumatate de pret, si 20 de LEI pe luna pentru o conexiune gigabit e ceva ce nu gasiti in toata Europa.