BRD Romania: ATENTIE! Modificare de ULTIMA ORA pe 1 Ianuarie

BRD Romania are un mesaj de atentionare pentru toti clientii din toata tara, iata ce modificare obligatorie este impusa incepand cu data de 1 ianuarie 2021.

BRD Romania obligatie

BRD Romania ii atentioneaza pe clientii din toata tara in legatura cu o foarte importanta schimbare care a fost facuta incepand cu data de 1 ianuarie, si vorbim despre ceva care vizeaza pe toti cei care au carduri de la banca. Mai exact, cei de la BRD Romania ii anunta pe toti clientii in legatura cu faptul ca din data de 1 ianuarie se modifica felul in care sunt aprobate platile online pentru clientii din toata tara, si nimeni nu scapa de aceste modificari impuse.

BRD Romania este obligata, de noile reguli de securizare a platilor online, sa impuna masuri mai stricte pentru aprobarea platilor online ale clientilor, iar asta inseamna ca romanii trebuie sa treaca prin mai multe batai de cap. BRD Romania ii va obliga pe clientii din toata tara sa foloseasca una dintre cele trei metode de autorizare a platilor online, fiind oferit ceva in plus in comparatie cu ceea ce au alte banci din Romania in momentul de fata din acest punct de vedere.

BRD Romania: ATENTIE! Modificare de ULTIMA ORA pe 1 Ianuarie

BRD Romania ofera ca prima metoda de autorizare a platilor online logarea in aplicatia MyBRD Mobile si confirmarea autorizarii tranzactiei prin folosirea unei amprente, sau recunoasterea faciala, care trebuie sa fie activate deja pe telefoane. Daca nu puteti face asta, atunci puteti folosi mPin pentru a autoriza platile online tot prin intermediul aplicatiei MyBRD Mobile a celor de la BRD Romania, deci aveti mai multe optiuni la dispozitie pentru a autoriza platile.

BRD Romania ofera deasemenea o a treia optiune pentru cei care nu au aplicatia MyBRD Mobile, sau care nu vor sa o foloseasca, ei primind prin SMS un cod de validare, care trebuie folosit in tandem cu parola contului lor. Oricare dintre aceste trei metode de autorizare a platilor online pot fi folosite de catre clientii BRD Romania, insa e obligatoriu ca macar una sa fie folosita pentru platile online facute pe website-urile care au sistem 3D Secure implementat.

BRD Romania nu poate impune aceasta metoda de autorizare pe website-urile fara 3D Secure, insa poate refuza sa proceseze tranzactiile in cazul anumitor website-uri de acest gen.