Samsung GALAXY S21 Plus: Noi Imagini arata o Unitate Reala

Samsung GALAXY S21 Plus apare astazi in noi imagini inainte de lansare, si vorbim despre ceea ce pare a fi o unitate reala a noului model de telefon.

Samsung GALAXY S21 Plus Imagini

Samsung GALAXY S21 Plus apare astazi in noi imagini, si vorbim despre o noua unitate reala care a fost pozata de catre cineva care a reusit sa obtina acces la ea multumita unei persoane care o testeaza. Imaginile cu acest Samsung GALAXY S21 Plus ne confirma zvonurile si schitele aparute pana in momentul de fata, si vorbim despre un telefon care seamana foarte mult cu cele lansate anul trecut de catre compania coreeana, cel putin din unele puncte de vedere.

Samsung GALAXY S21 Plus ca arata cam identic cu S20 Plus cand este privit din fata, partea frontala avand doar o margine usor mai subtire pentru ecran, dar in rest nu se schimba nimic important. In ceea ce priveste carcasa, puteti vedea ca Samsung GALAXY S21 Plus va avea un modul pentru camera care are material si cu loare diferita in comparatie cu cerestul carcasei, ceva ce am mai vazut si la alte modele de telefoane, dar nu ne prea asteptam sa vedem la Samsung.

GALAXY S21 Plusar putea veni cu multe surprize importante

Samsung GALAXY S21 Plus Imagini frontal

In aceste imagini vedem ceea ce pare a fi un Samsung GALAXY S21 Plus cu o camera tripla, ceva ce nu era tocmai asteptat, avand in vedere ca S20 Plus are o camera quad, deci e posibil sa nu fie chiar modelul Plus in imagini. Ar fi ceva de neconceput ca Samsung sa renunte la o camera in Samsung GALAXY S21 Plus fata de modelul anterior, dar se zvoneste ca senzorul ToF dispare din telefoanele sale, deci n-ar fi exclus sa avem totusi parte de o schimbare de acest gen.

Samsung GALAXY S21 Plus Imagini ecran

Samsung GALAXY S21 Plus cu o camera tripla, fara senzor ToF, ar putea sa ofere o experienta chiar mai buna fata de S20 Plus, iar asta pentru ca senzorii acestia au cam fost depasiti de software-ul din telefoane. Multi producatori au aratat ca nu e nevoie de ei pentru a face poze cu efect de adancime, si nu doar atat, asa ca eliminarea sa din Samsung GALAXY S21 Plus ar putea fi ceva cat se poate de normal, fara ca lumea sa resimta diferenta in vreun fel.

Samsung GALAXY S21 Plus Imagini carcasa

Samsung GALAXY S21 Plus ar urma sa fie prezentat luna aceasta de catre compania Samsung, cel mai probabil undeva pe la jumatatea ei, dar deocamdata nu exista date clare in acest sens.