GTA 6: Vestea foarte DEZAMAGITOARE privind Lansarea Noului Joc

GTA 6 amanat 2021

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru console in momentul de fata, el fiind in proces de dezvoltare de ceva vreme, fanii seriei Grand Theft Auto asteptandu-l de vreo cativa ani de zile, insa din pacate asteptarea urmeaza sa continue pana prin 2021, cel mai devreme.

Un cunoscut leaker de informatii cu privire la jocurile celor de la Rockstar Games afirma ca GTA 6 este foarte departe de a fi lansat pentru fanii din intreaga lume, asa cum ni se spunea si la inceputul anului 2020, si se pare ca lucrurile nu s-au schimbat prea mult, din pacate.

GTA 6 este un joc foarte complex la care Rockstar Games lucreaza acum, si are nevoie de un lung proces de dezvoltare pentru a fi finalizat, insa acest lucru va tine foarte multi jucatori in suspans pana cand titlul va fi suficient de bine pregatit pentru a ne fi oferit.

GTA 6 va schimba intr-o buna masura ceea ce jucatorii stiu despre lumea Grand Theft Auto, ceea ce desigur ca necesita pregatire si finisare, astfel incat totul sa fie pregatit in proportie de 100%, iar experienta de care au parte jucatorii sa fie fara cusur, teoretic.

GTA 6 ar putea fi lansat la inceputul anului 2022, daca va fi anuntat in cursul acestui an, insa nimeni nu stie foarte clar daca asa vor sta lucrurile, sau daca va trebui sa mai asteptam inca un an de zile pana cand jocul va fi finalizat pentru a fi lansat.