Raed Arafat: Mesaj pentru Romanii care nu vor sa se Vaccineze impotriva Coronavirus

raed arafat mesaj romani vaccinare coronavirus

Raed Arafat, seful DSU, transmite un mesaj important pentru toate pesoanele care nu vor sa se vaccineze impotriva Coronavirus, sau inca nu sunt sigure daca ar trebui sa o faca, el reiterand ideea ca serul este sigur, si ca poate proteja oamenii impotriva unei infectari.

Raed Arafat spune ca el face oricum anual vaccinul antigripal, si ca il va face inclusiv pe cel impotriva Coronavirus, afirmand ca foarte multi oameni isi vor schimba parerea in legatura cu el dupa ce vor vedea cat de amplu este procesul global de vaccinare.

“Mulţi îşi vor schimba părerea, vor vedea că se face în toată lumea, că se vaccinează şi persoane extrem de importante. Mulţi care spun că au dubii vor merge spre vaccinare. E clar că unii mai au întrebări, se va încerca răspuns la aceste întrebări, comitetul de vaccinare lucrează la acest aspect.

Eu le spun un lucru simplu: eu o să mă vaccinez, oricum şi vaccinul de gripă sezonieră îl fac anual. Înseamnă că pentru mine, ca persoană, acest lucru este bun. Este bine pentru sănătatea lor şi pentru a se proteja pe ei şi pe cei din jurul lor. Când îmi vine rândul, mă voi vaccina public, sfatul meu este să nu asculte manipulările, să se gândească la interesul lor şi cel al familiilor lor.”