WhatsApp: Schimbarea cea mai RADICALA a Aplicatiei in 2021

WhatsApp face o schimbare radicala pentru aplicatia de mesagerie in anul 2021, si e una asteptata de foarte multa lume, iata ce va fi oferit in sfarsit.

WhatsApp Schimbarea radicala

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din lume, si e improbabil ca acest lucru sa se schimbe in 2021, chiar daca exista competitoare care aduna tot mai multi utilizatori in fiecare zi. WhatsApp va continua sa creasca in 2021, dar sa se si schimbe foarte mult, iar una dintre cele mai importante schimbari asteptate de oameni din intreaga lume a fost deja detaliata destul de sumar de catre unii care au descoperit-o in trecut.

WhatsApp va avea lansat un sistem special care va permite logarea in platforma de pe multiple dispozitive, adica de pe telefoane mobile, calculatoare, tablete, totul cu sincronizarea automata a datelor. Aceasta noua functionalitate este testata de cateva luni de catre cei de la WhatsApp cu diversi utilizatori din intreaga lume, ei fiind cei care folosesc versiunea beta a aplicatiei si au ocazia de a incerca schimbarile majore inainte de a fi lansate oficial.

WhatsApp: Schimbarea cea mai RADICALA a Aplicatiei in 2021

WhatsApp testeaza acum cu utilizatorii acestia interoperabilitatea sistemului sau intre iOS, Android, macOS si Windows, astfel incat oamenii sa se poata loga de pe toate aceste sisteme de operare. Dupa logare, toate mesajele oamenilor vor fi vizibile in toate aceste sisteme de operare, pe dispozitivele lor, si orice fel de notificari vin, apar pe toate, informatiile fiind sincronizate de WhatsApp in timp real pe toate dispozitivele pentru ca datele sa fie oferite peste tot.

WhatsApp nu aduce vreo revolutia pentru platformele de mesagerie cu aceasta noua functionalitate, dar este ceva ce altele au de foarte multi ani, si ceva ce abia acum ajunge in cadrul celei oferite de catre compania americana. Oamenii cer de foarte multa vreme aceasta functionalitate pentru WhatsApp, iar ea a venit cu dificultate, insa intr-un final este oferita, doar ca deocamdata nu stim clar cand, pentru ca inca nu a fost finalizata, deci asteptarea continua.

WhatsApp a pregatit totusi acest sistem intr-un asemenea mod incat el sa fie util pentru toata lumea, astfel ca in momentul in care va fi lansat, va fi disponibil in forma cea mai buna pentru utilizatori.