BCR Romania: Decizia IMPORTANTA pentru TOTI Clientii in 2021

BCR Romania a luat o decizie foarte importanta pentru clientii din toata tara si ea va fi mentinuta in 2021, iata ce trebuie sa stie toata lumea.

BCR Romania pregatire

BCR Romania este singura banca mare din Romania care a luat o masura radicala pentru toti clientii din toata tara, si se pare ca ea va fi mentinuta inclusiv in cursul anului 2021 pentru toata lumea. Mai exact, BCR Romania este singura banca mare din tara care le impune clientilor sa isi faca programari pentru a merge in agentiile sale, iar aceasta masura va fi mentinuta inclusiv in cursul anului 2021 pentru siguranta clientilor si a angajatilor.

BCR Romania mentine aceasta masura pentru ca situatia pandemiei de Coronavirus din Romania este foarte departe de a intra pe un fagas normal, astfel ca e nevoie de masuri de protectie in continuare pentru toata lumea. BCR Romania a creat pe final de an 2020 o pagina speciala prin care le permite clientilor sa-si faca mult mai usor programari pentru a merge in oricare dintre locatiile in care vor sa ajunga, si totul in doar cateva secunde.

BCR Romania: Decizia IMPORTANTA pentru TOTI Clientii in 2021

BCR Romania stie foarte bine cat de important este sa ii tina in siguranta pe clientii sai, dar si pe angajati, asa ca aceste masuri de protectie sunt unele foarte bune, si unele care ar trebui preluate de alte institutii financiare. Nimeni nu stie deocamdata cam cat va fi pusa in aplicare decizia celor de la BCR Romania cu privire la programarile pentru vizitele in agentiile sale, astfel ca ramane doar sa vedem in ce masura lucrurile vor reveni la normal, sau nu.

BCR Romania a luat decizia aceasta dupa ce numarul de infectari zilnice cu noul Coronavirus anuntate de catre autoritati au depasit 5000 de cazuri zilnic, si erau in crestere, iar lucrurile par sa mearga in aceeasi directie acum. BCR Romania va decide sa renunte la aceasta masura abia cand situatia epidemiologica din tara noastra va permite acest lucru, si asta e posibil sa se intample abia undeva prin primavara, asa ca mai e nevoie de foarte multa rabdare.

BCR Romania are o pagina speciala in website-ul sau prin care permite organizarea acestor programari, asa ca puteti face totul foarte rapid direct de acolo chiar in acest moment.