RCS & RDS: Anunt de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

RCS & RDS a publicat astazi un anunt de ultima ora pentru clientii sai din Romania, iata ce mesaj foarte important transmite pentru multi dintre ei.

RCS & RDS curent

RCS & RDS a publicat in cursul acestei zile un anunt de ultima ora pentru clientii sai din Romania, si el vine in urma unei probleme foarte mari care afecteaza nu doar tara noastra, ci si altele din jur. Mai exact, o pana majora de curent a afectat astazi nord-vestul Romaniei, impreuna cu zonele europene din jur, iar cei de la RCS & RDS au afirmat ca serviciile lor de toate felurile nu au fost afectate de catre aceasta problema de astazi.

RCS & RDS spune ca in ciuda problemelor care au aparut pe reteaua electrica in nord-vestul tarii, serviciile sale de telefonie mobila, internet, sau televiziune n-au fost afectate de ceea ce s-a intamplat, totul functionand fara probleme. In mod cumva contrar, RCS & RDS spune ca unele antene locale de telefonie mobila au fost afectate temporar de aceasta situatie, insa totul a revenit la normal foarte rapid, astfel ca toti clientii au putut folosi serviciile fara probleme.

RCS & RDS: Anunt de ULTIMA ORA pentru Clientii din Romania

RCS & RDS spune ca pentru toate serviciile pe care le ofera are implementate sisteme care sa sustina functionarea infrastructurii chiar si in situatia in care apar probleme cu furnizarea de curent electric in zona in care ele exista. Practic, RCS & RDS a gandit in avans, si s-a pregatit din timp pentru probleme de acest gen, astfel ca acum ca ele au aparut, au existat UPS-uri si generatoare care sa furnizeze curent electric in baza carora sa-i functioneze serviciile.

RCS & RDS are in zona de nord-vest a Romaniei foarte multi clienti, si asta e normal pentru ca de acolo a cam plecat compania la inceputurile sale, deci e logic sa fie si infrastructura buna in zona. Cei de la RCS & RDS sunt singurii care au transmis un mesaj pentru clientii din zona si au anuntat ca serviciile au functionat in continuare in ciuda problemelor cu pana de curent care a fost inregistrata la furnizorii de curent electric din zona respectiva.

RCS & RDS are milioane de clienti in toata Romania, cu o buna parte in zona afectata de aceasta pana de curand, dar ei au avut servicii de telefonie mobila, iar cele fixe au putut fi folosite pe masura ce curentul a revenit in casele lor.