BCR Romania: ATENTIONAREA foarte IMPORTANTA pentru Clienti

BCR Romania are o atentionare foarte importanta pentru multii clienti din tara noastra, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce trebuie sa faci.

bcr romania preintampinare

BCR Romania una dintre cele mai mari banci din Romania si in anul 2021, ea avand foarte multi clienti care-i folosesc serviciile in momentul de fata, in diverse segmente in care ofera cate ceva in momentul de fata. Majoritatea dintre ei au si carduri pentru serviciile de care se bucura, iar BCR Romania vine cu o atentionare pentru toti cei care au carduri, in ideea de a ii ajuta sa se bucure de protectie cat se poate de mare pentru folosirea lor in siguranta.

BCR Romania ofera o serie de sfaturi foarte importante pentru clientii romani care au carduri, primul dintre ele fiind sa semneze cardul propriu pe spate, pentru ca acesta sa nu poata fi folosit in mod ilegal. Mai departe, BCR Romania le recomanda clientilor sa distrug plicul in care a venit cardul, impreuna cu codul PIN, si sa nu scrie vreodata PIN-ul pe spatele cardului, sau sa il introduca pe vreun website de pe internet, ori sa-l spuna cuiva, fie si prin telefon.

BCR Romania: ATENTIONAREA foarte IMPORTANTA pentru Clienti

BCR Romania cere ascunderea codului PIN daca il introducem undeva unde facem tranzactii, sau scoatem bani, si sa ferim numarul cardului, data expirarii, numele titularului, sau codul CVV2, de ochii curiosilor. In aceeasi masura, aceste date nu trebuie furnizate oricui, fie ca e persoana cunoscuta, sau necunoscuta, prin SMS, email, telefon, apel video, etc, si nici nu ar trebui sa ne imprumutam cardurile altor persoane, indiferent cine sunt.

BCR Romania le recomanda deasemenea cu tarie clientilor sa supravegheze foarte atent cardul cand sunt facute tranzactii cu el, sa pastreze chitantele platilor, si sa urmareasca lunar extrasele de cont. Toate aceste sfaturi care vin de la BCR Romania au la baza dorinta de a-i proteja cat se poate de bine pe toti clientii, si asta e o masura necesara intr-o perioada in care fraudele si tentativele de phishing sunt in foarte mare crestere in toata Romania.

BCR Romania ii poate ajuta pe unii clienti care au probleme cu cardurile, insa nu intotdeauna reuseste sa le recupereze banii, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla cu ele.