WhatsApp: Noile Schimbari SECRETE Pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp are prezentate noile schimbari secrete care sunt pregatite pentru toate telefoanele din intreaga lume, iata ce se intampla, si ce trebuie sa stii.

WhatsApp scurtare

WhatsApp continua seria schimbarilor secrete pentru telefoanele pe care le vinde in intreaga lume, si vorbim despre modificari destul de mari menite sa ne aduca o experienta mai buna pentru folosirea platformei. Mai exact, cei de la WhatsApp au pregatit pentru utilizatorii din intreaga lume un mesaj de atentionare care este afisat in momentul in care ei incep discutia cu un cont care apartine unei persoane juridice, mari, sau mici, si totul spre beneficiu nostru.

WhatsApp va afisa un mesaj prin care spune ca mesajele pe care le trimitem, sau le primim, de la acea afacere nu pot fi interceptate de catre compania care detine platforma de mesagerie. In acelasi timp, ni se spune ca acea companie ar putea stoca mesajele in serverele Facebook, sau in alte platforme, astfel ca de indata ce ajung acolo nu mai e responsabilitatea WhatsApp in ceea ce priveste posibilitatea ca ele sa fie citite, sau nu.

WhatsApp scurtare stickere

WhatsApp: Noile Schimbari SECRETE Pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp face deasemenea si o alta schimbare importanta pentru stickere, mai exact pare sa integreze o scurtatura care sa ne permita sa accesam mult mai usor emoticoanele pe care le putem trimite. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata butonul care va fi disponibil pentru utilizatori chiar in tastatura care este folosita pentru a trimite mesaje catre alte persoane, asa ca veti vedea foarte rapid cum puteti trimite emoticoanele catre oricine.

WhatsApp scurtare intimitate

WhatsApp testeaza ambele modificari in versiunile beta ale aplicatiei pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca ele nu sunt disponibile in mod oficial pentru vreo persoana chiar acum, ci vor fi oferite in viitor. Atat in versiunea WhatsApp pentru Android, cat si in cea pentru iOS, vor fi disponibile aceste doua modificari majore, dar ele ar putea ajunge separat la toata lumea, asa ca trebuie sa avem rabdare pana cand totul va putea fi accesat in mod oficial.

WhatsApp lucreaza la aceste schimbari de ceva vreme, insa nu se stie foarte clar cam cat va mai dura pana cand ele vor fi 100% pregatite pentru a ne fi oferite in mod oficial.