iPhone 13: Apple testeaza o uriasa schimbare pentru telefoane

iPhone 13 touch id

iPhone 13 are testata o uriasa schimbare de catre compania Apple, una pe care o anticipam de ceva vreme, si care e asteptata de foarte multa lume, dar care pana acum a cam evitat sa apara, desi interes pentru ea exista inca de acum vreo 2, sau 3, ani de zile.

iPhone 13 are testata de catre compania Apple implementarea unui cititor de amprente sub ecran, zvonuri privind oferirea unei asemenea functionalitati aparand de-a lungul timpului, insa pana acum niciunul dintre ele nu a fost transformat in realitate.

iPhone 13 ar putea avea reintrodus Touch ID care ar urma sa functioneze in tandem cu Touch ID, compania Apple luand decizia de a face implementarea mai ales ca acum lumea are probleme foarte mari in a isi debloca telefoanele atunci cand poarta masca de protectie.

iPhone 13 cu Touch ID in ecran ar simplifica foarte mult utilizarea telefoanelor fara a mai introduce codul de acces de fiecare data cand purtam masca de protectie, dar desigur ca deocamdata totul este doar un simplu zvon, si nu se stie daca vreo schimbare de acest gen va fi oferita in realitate.

“Deși modificările generale vor fi minore, Apple încă testează o actualizare cheie pentru 2021: un cititor de amprentă pe ecran. Aceasta ar adăuga o nouă metodă pentru utilizatori de a-și debloca iPhone-ul, mergând dincolo de o parolă și recunoașterea facială a Face ID. Apple a început să se îndepărteze de senzorii de amprentă digitală în 2017 odată cu lansarea iPhone X, dar Touch ID a rămas ca o caracteristică pe laptopurile Mac și iPhone-urile mai ieftine de atunci. Qualcomm Inc., care furnizează Apple modemuri 5G, a anunțat la începutul acestei luni un senzor de amprentă digitală mai rapid pe ecran.”

iPhone 13 are deasemenea zvonita o posibila renuntare la portul de incarcare, insa sii aici vorbim despre ceva ce este anuntat de ani de zile pentru noile modele de telefoane, dar ceva ce nu a mai ajuns sa fie oferit in mod oficial de catre compania Apple.