Raed Arafat: Oricine se poate vaccina daca sunt doze nefolosite

Raed Arafat Oricine vaccina doze nefolosite

Raed Arafat le spune romanilor ca oricine se poate vaccina, indiferent da ca face parte din categoria care se vaccineaza la un moment dat, sau nu, in conditiile in care exista doze nefolosite in centrele de vaccinare, si asta e o veste extrem de buna pentru toata lumea.

Raed Arafat face aceasta afirmatie in conditiile in care in Romania s-a intamplat sa fie vaccinate persoane care nu erau programate doar pentru ca dozele sa nu fie aruncate, si pana la urma important este ca fiecare doza de vaccin sa fie folosita.

“Intenția de la Comitet este să nu se piardă nici o doză. Ce înseamnă acest lucru? Dacă vezi că s-au înscris atâția și au venit doar atâția, atunci la diferența de doze identifici undeva unde sunt oameni de vaccinat și doresc să se vaccineze și le folosești. Chiar dacă oamenii respectivi nu fac parte din grupa respectivă, nu s-au înscris încă. Asta s-a folosit și în alte țări. Oamenii care se înscriu trebuie să fie responsabili. Dacă te-ai înscris, atunci te duci. Dacă nu vrei să te duci, nu te înscrii.”