Fortnite: Anuntul OFICIAL cu Vestea Asteptata de Jucatori

Fortnite are in sfarsit lansata o surpriza foarte interesanta pe care multi jucatori o asteptau de ceva vreme deja pentru jocul atat de popular, si ea vine la timp pentru a le oferi oamenilor o experienta noua pentru a experimenta titlul peste tot in lume.

Fortnite are incepand de zilele trecute disponibil un nou skin foarte interesant pentru toti jucatorii, mai exact modelul T-800 de Terminator din filmele cu acelasi nume, iar in cursul zilelor urmatoare va fi disponibil inclusiv un skin pentru Predator in cadrul jocului.

Fortnite are deasemenea implementat impreuna cu skin-ul pentru Terminator si ceea ce se numeste dansul Renegade, iar pentru Pregator va fi oferit unul numit dansul care sarbatoreste victoria lui Pelé, astfel ca veti ave doua noi metode de a va exprima in cadrul jocului.

Fortnite avea anuntata de ceva vreme integrarea skin-ului pentru Predator, insa oferirea unuia pentru Terminator e o surpriza foarte placuta de care foarte multa lume va putea bucura cu siguranta incepand de acum, asa ca nu exista motive sa nu o activati.

Fortnite are si alte surprize extrem de interesante pregatite pentru a fi oferite in perioada urmatoare pentru toti jucatorii, asa ca va fi extrem de interesant de vazut cand anume vor fi toate disponibile pentru toata lumea, si cum ne vom putea bucura de ele.