WhatsApp: PROBLEMA GRAVA ce Afecteaza Tot mai MULTI Romani

WhatsApp are o problema foarte grava care afecteaza tot mai multi romani in momentul de fata, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce trebuie sa faci.

WhatsApp naivitate

WhatsApp are o problema tot mai grava care afecteaza si din ce in ce mai multi romani din intregul teritoriu al tarii, sau din straintate, si din pacate vorbim despre o situatie pe care doar noi o putem rezolva. Mai exact, vorbim despre problema foarte grava privind furtul conturilor utilizatorilor WhatsApp, si din ce in ce mai multi romani incep sa se planga ca au fost victimele unor situatii in care au avut conturile furate, ele fiind mai apoi folosite pentru spam.

WhatsApp are aceasta problema de mai bine de un an de zile, si nu e chiar problema aplicatiei, sau a companiei, ci a celor care cad in plasa celor care reusesc sa ii pacaleasca pentru a le fura conturile. Exista multiple metode prin care un cont WhatsApp poate fi furat, totul avand la baza codul de autentificare care vine pe telefonul victimei, si care trebuie oferit celor care fura contul, iar aici intervine iscusinta fiecaruia in a isi pacali victima sa ii ofere acces la cont.

WhatsApp: PROBLEMA GRAVA ce Afecteaza Tot mai MULTI Romani

WhatsApp naivitate furt conturi

WhatsApp a publicat imaginea de mai sus prin care ii atentioneaza pe cei care ii folosesc platforma sa aiba grija foarte mare, si sa nu le ofere nici macar prietenilor codurile de autentificare in platforma. In general, cei care fura conturi se folosesc de alte conturi furate pentru a fura unele noi, prietenii celor care au contul furat fiind in principal vizati, ei oferind codul de autorizare a folosiri WhatsApp catre cei care ii pacalesc, crezand ca de fapt isi ajuta prietenii.

WhatsApp nu poate proteja oamenii, mai ales cand acestia primesc mesaje prin care li se spune ca daca nu ofera acel cod catre cei care ii pacalesc, accesul la aplicatie va fi restrictionat. Exista foarte multi oameni care nu stiu cum functioneaza WhatsApp, sau platformele de mesagerie in general, iar acestia sunt cel mai usor de pacalit, dar ei nu sunt singurii, si asta pentru ca inclusiv oameni care au cunostinte IT ajung sa fie pacaliti in acest mod.

WhatsApp este o platforma atat de mare si de populara incat utilizatorii sai vor fi in mod constant vizati de cei care vor sa le fure conturile incat atacurile de acest gen nu se vor termina prea curand.