BANCA Transilvania: Schimbarea de ULTIMA ORA pentru Clienti

BANCA Transilvania a facut o schimbare de ultima ora care vizeaza foarte multi clienti din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

BANCA Transilvania scurtatura

BANCA Transilvania a facut o schimbare de ultima ora pentru foarte multi dintre clientii sai din toata Romania, si ar fi bine sa stii ce anume a modificat pentru ca esti vizat in mod direct de noutati. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au reusit sa actualizeze aplicatia BT Pay pentru telefoanele iPhone, astfel ca acum aceasta are parte de o serie de noutati care anterior lipseau, dar daca au menirea de a ajuta utilizatorii intr-un proces foarte important.

BANCA Transilvania a reusit sa actualizeze aplicatia BT Pay pentru iPhone astfel incat acum aceasta le permite utilizatorilor sa isi actualizeze datele personale direct prin ea, far aa mai accesa website-ul sau. BANCA Transilvania ii obliga pe toti clientii din Romania, fie persoane fizice, sau juridice, sa isi actualizeze datele personale pentru a se putea bucura in continuare de toate serviciile care sunt oferite, iar integrarea procesului prin aplicatie e o veste extrem de buna.

BANCA Transilvania: Schimbarea de ULTIMA ORA pentru Clienti

BANCA Transilvania spune ca separat de acea functionalitate, a implementat deasemenea si una noua care le permite oamenilor sa faca operatiuni mai rapide cu aplicatia BT Pay. Vorbim despre o scurtatura integrata un iconita aplicatiei BT Pay, aceasta afisand o serie de operatiuni care pot fi facute mai rapid de catre clientii care folosesc aplicatia pe telefoanele iPhone, iar aceasta schimbare este una care trebuia sa vina de foarte multa vreme in aplicatie.

BANCA Transilvania ofera aceasta actualizare deocamdata doar pentru iPhone, nu si pentru telefoanele cu sistem de operare Android, dar partea cu actualizarea datelor personale va fi oferita sigur si pentru ele. Partea cu scurtatura pentru operatiunile ce pot fi facute prin BT Pay e cu totul altceva, iar BANCA Transilvania ar putea oferi ceva similar pentru telefoanele cu Android, insa in esenta este de asteptat ca aceste noutati sa ajunga inclusiv acolo.

BANCA Transilvania nu a spus ceva in legatura cu aceasta actualizare pe care o ofera chiar acum, insa in aplicatia App Store din telefoanele iPhone ea ar trebui sa fie vizibila pentru toata lumea deja.