WhatsApp: Extrem de IMPORTANT Anunt spre MILIARDE de Oameni

WhatsApp are un anunt extrem de important pentru cele peste 2 miliarde de persoane care ii folosesc platforma in mod constant, iata ce trebuie sa stii.

whatsapp pedeapsa

WhatsApp este de ceva vreme in centrul unui scandal care a atras atentia cam tuturor celor peste 2 miliarde de oameni care folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata, si situatia e una extrem de importanta. Stiti cu siguranta despre faptul ca WhatsApp a decis sa isi actualizeze termenii si conditii de utilizare, obligand utilizatorii sa ii accepte, altfel vor avea accesul restrictionat la platforma, decizie care a fost temporar amanata de companie.

WhatsApp explica faptul ca decizia de a impune noii termeni si conditii este amanata din februarie pana in mai, insa cei care nu vor accepta termenii si conditiile de folosire ai platformei nu vor avea conturile sterse. WhatsApp spune ca aceasta informatie este una complet falsa, astfel ca nu va ramane cineva fara cont in platforma daca nu va accepta acesti noi termeni si conditii, dar asta nu inseamna ca va si avea acces la platforma de mesagerie.

WhatsApp: Extrem de IMPORTANT Anunt catre MILIARDE de Oameni

WhatsApp nu vorbeste absolut deloc despre suspendarea accesului la a sa platforma pentru cei care decid sa nu accepte termenii si conditiile de utilizare, deci aceasta posibilitate ramane in continuare. Era de altfel de asteptat ca WhatsApp sa nu renunte la aceasta pedeapsa pentru utilizatorii care nu accepta noii termeni si conditii, iar asta pentru ca schimbarile facute pentru platforma nu pot fi impuse fara ca utilizatorii sa accelte conditiile de folosire.

WhatsApp nu va sterge conturile oamenilor, insa chiar daca nu va face asta, suspendarea accesului la platforma echivaleaza cu fix acelasi lucru pentru ca oamenii nu mai pot accesa platforma oricum. Dupa ce WhatsApp va incepe sa suspende conturile oamenilor va incepe un alt scandal, si asta pentru ca toti cei nemultumiti se vor plange de situatie, asa ca vom vorbi cu siguranta despre o cu totul alta problema serioasa cu privire la platforma.

WhatsApp se chinuie de foarte mult timp sa faca o serie de modificari foarte importante pentru platforma sa, insa ramane de vazut in ce masura va si reusi sa le faca daca oamenii vor refuza asta.