Netflix: SECRETUL despre care NIMENI Nu a Stiut Pana Acum

Netflix are dezvaluit un secret important despre care nimeni nu a stiut pana in momentul de fata, iata ce trebuie sa stii in legatura cu el acum.

Netflix cronometru

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, cu peste 200 de milioane de utilizatori activi in lumea intreaga, iar un secret important despre care nimeni nu stia ceva, a fost dezvaluit. Mai exact, cei de la Netflix au ascuns in cadrul platformei de streaming video la cerere o noua functie speciala care le permite abonatilor sai sa aiba redarea pentru un film, sau un serial, etc, oprita automat dupa o anumita perioada de timp de inactivitate.

Netflix a lansat azi in aplicatia pentru Android o noua functie speciala care le permite utilizatorilor sa seteze inchiderea automata a ei la o anumita perioada de timp, aleasa dintre cele 4 prestabilite. De la 0 la 45 de minute, sau la finalizarea redarii continutului, aplicatia Netflix le ofera 4 optiuni utilizatorilor pentru inchiderea sa automata, iar mai jos puteti vedea cum functioneaza totul, cronometrul afisand in interfata o alerta inainte ca aplicatia sa fie inchisa automat.

Netflix: SECRETUL despre care NIMENI Nu a Stiut Pana Acum

Netflix cronometru inchidere

Netflix a ales sa testeze functia in aplicatia pentru Android folosita de catre utilizatori din intreaga lume, insa nu toata lumea o va avea disponibila, ci doar un grup select de oameni care sunt alesi de catre companie. Functia va fi testata inclusiv pe televizoare, sau web, dar nu si in iOS, deocamdata, iar asta pentru ca e posibil ca acolo Netflix sa nu aiba cum sa implementeze o asemenea functionalitate pentru abonatii care-i folosesc acum platforma.

Netflix are aici o functie care ar fi perfecta pentru copiii care folosesc platforma de streaming video la cerere, insa desigur ca vorbim despre ceva care poate fi util si pentru restul lumii in diverse conditii. Aceasta functie secreta a celor de la Netflix ar putea fi una dintre cele mai importante pe care compania a implementat-o vreodata in aplicatia sa, insa poate fi una destul de utila in foarte multe conditii de utilizare, dupa cum va puteti imagina.

Netflix nu a spus cand anume va lansa in mod global aceasta functie, iar asta pentru ca vrea sa o testeze suficient inainte de a decide ca ea a fost gandita bine pentru a fi lansata fara probleme.