Vodafone Flex, Noul Abonament Digital pentru Clientii Romani

vodafone flex abonament digital clienti romani

Vodafone Flex a fost anuntat de catre operatorul de telecomunicatii din Romania in cursul zilelor trecute ca primul sau abonament digital, un concurent pentru Yoxo, oferit de Orange inca din 2020.

  • Experienta complet digitala: abonamentele Flex se configureaza simplu si rapid, direct in aplicatia My Vodafone, iar cartela SIM ajunge la utilizator prin curier
  • Control si flexibilitate complete: clientii au posibilitatea sa modifice in orice moment beneficiile asociate abonamentului
  • Experienta de portare prietenoasa: utilizatorii din alte retele pot alege un abonament Flex si se pot porta direct in My Vodafone
  • Cele mai noi tehnologii si cele mai mari viteze: Flex ofera acces la reteaua 5G a Vodafone Romania, indiferent de valoarea abonamentului

Bucuresti, 02 februarie 2021 – Vodafone Romania lanseaza Flex, primul abonament din oferta operatorului ce poate fi configurat si gestionat exclusiv digital. Vodafone Flex inoveaza serviciile de comunicatii mobile prin introducerea primului abonament complet digital de pe piata ce ofera 100% flexibilitate, fiind singurul de acest tip care ofera posibilitatea utilizatorilor de a isi modifica beneficiile oricand doresc, chiar si saptamanal, in functie de nevoile curente si fara perioada contractuala.

Prin conceptul Flex, Vodafone deschide un nou drum in Romania in ceea ce priveste flexibilitatea, controlul si confortul. Astfel, clientii au acum posibilitatea de a isi schimba beneficiile abonamentului ori de cate ori doresc pe parcursul unei luni. Mai mult, clientii care nu isi vor putea plati abonamentul intr-o anumita luna vor putea continua sa primeasca apeluri pe parcursul unei perioade de gratie fara a fi deconectati.

„Vodafone Flex este startul revolutiei modului in care utilizatorii vor experiementa telecomunicatiile, abonamentul fiind conceput pentru o experienta digitala nativa, oferind o simplificare in ceea ce priveste reducerea interactiunilor si asistenta pentru aceste servicii. Totul este sub controlul clientilor, la doar un click distanta. Acestia au acces la un sistem simplu de plata online, avand totodata posibilitatea de a isi adapta sau schimba planul tarifar dupa necesitati si fara a descoperi eventuale sume nedorite pe factura”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Abonamentele Flex sunt un produs caracterizat de flexibilitate si control total. Utilizatorii au posibilitatea, in orice moment, sa isi modifice complet oferta existenta sau sa adauge acesteia pachete cu minute si SMS-uri nationale si internationale, precum si GB de internet mobil, dar si sa opreasca temporar abonamentul in functie de nevoile punctuale de comunicare. Pe langa flexibilitate si beneficii nelimitate, noile abonamente ofera acces utilizatorilor, indiferent de valoarea abonamentului, la reteaua 5G a Vodafone Romania.  

Abonamentele Flex ofera o experienta complet digitala prin intermediul aplicatiei My Vodafone. La finalul procesului de configurare a abonamentului, clientii vor primi noua cartela SIM la adresa specificata. Controlul total al Flex este completat de modalitatea de plata exclusiv digitala. Astfel, utilizatorii au acces la un sistem de plata similar celui destinat serviciilor de video streaming, cu o recurenta lunara ce poate fi modificata in orice moment in functie de necesitatile utilizatorului. 

Flex este disponibil utilizatorilor de servicii mobile din Romania, indiferent de reteaua mobila, fara perioada contractuala, pentru un cost pornind de la 7 euro pentru 30 de zile. Spre exemplu, in cazul abonamentului Flex 9 clientii primesc 100GB de trafic de internet mobil, minute si SMS-uri nationale nelimitate, dar si 400 de minute si SMS-uri internationale pentru doar 9 euro. 

Abonamentele Flex aduc aceeasi experienta complet digitala inclusiv la portarea in reteaua Vodafone. Utilizatorii din alte retele se pot porta simplu si rapid, direct in aplicatia My Vodafone.

Pentru o perioada de timp limitata, toti clientii care aleg un abonament Flex vor beneficia de o luna gratuita. Mai mult, in luna februarie, clientii pot beneficia de un discount de pana la 100 de euro pentru o selectie de smartphone-uri Samsung.”